Nomads: Έξαλλος ο Γιώργος Μαυρίδης! «Οι γελοίοι… Δεν τολμάτε να ακουμπήσετε εμένα…»

Nomads

«Δεν θέλω να μου μιλάνε, δεν ούτε καλημέρα, δεν θέλω καμία σχέση».

Στα δύο έχουν “σπάσει” κι επίσημα οι παίκτες του Nomads, ενώ τις τελευταίες ημέρες οι κόντρες και οι τσακωμοί δεν έχουν τελειωμό.

[dfp_ads id=236982]

Μετά το χθεσινό ξέσπασμα του Γιώργου Κατσινόπουλου κατά της Αποστολίας Ζώη και του Λευτέρη Παρασκευά, σήμερα είδαμε ξανά μια μεγάλη ένταση στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου αποκάλυψε το ολοκληρωμένο σχέδιο εξόντωσης Μαυρίδη – Αναδιώτη – Κατσινόπουλου!

Ο Γιώργος Μαυρίδης ξέσπασε λίγο πριν το σημερινό αγώνισμα και τα έβαλε σχεδόν με όλους τους παίκτες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι Αναδιώτης – Κατσινόπουλος είναι αδέρφια του και από τους υπόλοιπους δεν θέλει ούτε την καλημέρα τους.

«Για μένα το Nomads ξεκίνησε χθες. Αυτοί οι δύο (Αναδιώτης, Κατσινόπουλος) για μένα είναι αδέρφια μου. Όλοι οι υπόλοιποι είναι το ίδιο, δεν θέλω να μου μιλάνε, δεν ούτε καλημέρα, δεν θέλω καμία σχέση», λέει ο Γιώργος Μαυρίδης, σ’ ένα πρωτοφανές ξέσπασμα.

«Η Αποστολία Ζώη σταμάτησε να τα βάζει με τον Γιώργο Μαυρίδη όταν κατάλαβε ότι ο κόσμος τον στηρίζει! Όλοι το έχουν καταλάβει»!

Ο Κωνσταντίνος Οροκλός, ακούγοντας όλα όσα είπε ο Γιώργος Μαυρίδης, του απάντησε με ειρωνικό στυλ: «Να δώσουμε το Oscar στον κ. Μαυρίδη, το πήρε, το αξίζει, ήταν ωραίος ο λόγος του, να πάει και για Πρωθυπουργός. Να πάρει το αγαλματίδιο, να το πάρει σπίτι του. Πολύς θεατρινισμός και κουράζει. Από την αρχή ασχολούμαστε με τον κ. Μαυρίδη, δώστε του και μια κάμερα να την έχει, αφού την γουστάρει ο άνθρωπος, να την πάρει σπίτι του».

«Είδα τον Παρασκευά, τον οποίο δεν θα τον ξαναπώ με το μικρό του όνομα γιατί έχω έναν κολλητό αδερφό με αυτό το όνομα. Οι γελοίοι… Κάνανε αυτό το θεατράκι και έλεγα “πότε θα εκτεθούν” και εκτέθηκαν σήμερα ανεπανόρθωτα. Κι έλεγα “τι κάνετε; Δεν τολμάτε να ακουμπήσετε εμένα και πάτε να ψηφίσετε τους φίλους μου; Με ποια δικαιολογία;”. Ότι να ‘ναι ακούω… Ακούω για γυναικεία αλληλεγγύη, για ρύζι… Πείτε το ρε, πείτε τι έχετε να πείτε…», είπε επίσης ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!