Nomads: Μπάχαλο στην καλύβα! Έξω φρενών έγινε ο Κατσινόπουλος με Ζώη – Παρασκευά!

Nomads

Έξαλλος και ο Μαυρίδης: «Μπορώ να ανεχτώ ότι θέλεις, αλλά μην μου πειράξεις τον φίλο μου»

Έναν απίστευτο χαμό είδαμε στο σημερινό επεισόδιο του Nomads. Ο Λευτέρης Παρασκευάς και η Αποστολία Ζώη κατηγόρησαν στο συμβούλιο τον Γιώργο Κατσινόπουλο ότι έφαγε παραπάνω απ’ όσο έπρεπε.

[dfp_ads id=236982]

Ο πρωταθλητής του Brazilian Jiu Jitsu έγινε έξαλλος με τη συμπεριφορά τους, ενώ στο πλευρό του στάθηκαν οι Δήμητρα Φραντζή, Γιώργος Μαυρίδης και Νίκος Αναδιώτης.

Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι μονομάχοι! Ατομική ασυλία Μαυρίδης – Ζώη

Όταν, λοιπόν, οι παίκτες επέστρεψαν στην καλύβα, ο Γιώργος Κατσινόπουλος ξέσπασε κατά των Παρασκευά και Ζώη και απαίτησε να μοιραστεί το φαγητό και ο καθένας να φτιάχνει πλέον το δικό του.

«Δεν μπορώ να μπω σε διάλογο με ανθρώπους που με κοροϊδεύουν κατάματα. Η Αποστολία είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Αυτό που έκανε σήμερα το έχει κάνει πάρα πολλές φορές. Τα κάνει όπως θέλει, τα μαγειρεύει και μετά έρχεται on camera να σου ζητήσει συγγνώμη και να κάνουμε διάλογο. Δεν υπάρχει κανένας διάλογος, οι σχέσεις τελείωσαν, οι ομάδες έχουν χωριστεί, ο καθένας το φαγητό του», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

«Όλο αυτόν τον καιρό μπορώ να ανεχτώ ότι θέλεις να μου κάνεις. Θα το καταπιώ, θα συνεχίσω και θα βρω μόνος μου την άκρη. Ένα πράγμα μόνο, μην μου πειράξεις το φίλο μου», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε όλα όσα έγιναν στην καλύβα του Nomads…

 

 

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1!