Nomads: Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου αποκάλυψε το ολοκληρωμένο σχέδιο εξόντωσης Μαυρίδη – Αναδιώτη – Κατσινόπουλου!

Nomads

Η "κλίκα" του reality επιβίωσης θέλει να βγάλει έξω τους τρεις άνδρες το συντομότερο δυνατό!

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου αποχώρησε από το Nomads μετά τον τραυματισμό του. Το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε στην παρέα της Φαίης Σκορδά και πραγματικά οι αποκαλύψεις που έκανε προκάλεσαν αίσθηση.

[dfp_ads id=236982]

«Αν εσύ έτρωγες περισσότερο από μένα θα στην έλεγαν. Ο Νίκος π.χ. είναι 100 κιλά, ήθελε περισσότερο φαγητό. Κάποια στιγμή είχα ανακαλύψει στη βίλα ότι έκρυβαν φαγητά.

Με το που μπαίνω στο παιχνίδι, ο Γιώργος και ο Νίκος δεν με είχαν ρωτήσει τίποτα. Κάποιοι με είχαν ρωτήσει. Η Αποστολία, ο Δημήτρης… μου έλεγαν «τι γίνεται έξω»; Δεν τους έχω πει τίποτα.

Βρήκα περισσότερα κοινά με τον Γιώργο και τον Νίκο, ταίριαξα καλύτερα.

Όταν μου είπε η Αποστολία «αν θες πήγαινε στους μπλε», είχα μείνει κάγκελο»!

«Αυτό που γίνεται με τον Κατσινόπουλο και το ρύζι, πιστεύω είναι αφορμή της Αποστολίας, του Λευτέρη και των άλλων παιδιών για να δείξουν μια εικόνα άλλη στον κόσμο για τον Κατσινόπουλο, τον Μαυρίδη και τον Αναδιώτη. Σου λένε «αφού ξέρουμε τι γίνεται έξω, ας δείξουμε στον κόσμο ότι αυτοί είναι οι κακοί».

Τη μέρα που πήγαν για την επιγραφή στο ψαροχώρι, εγώ που δεν πήγα έφυγα λόγω εκείνου του τραυματισμού. Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει σοβαρό πρόβλημα με τη μέση του, κάνει ενέσεις. Ο Νίκος Αναδιώτης είχε πρησμένο πόδι.

Ο Γιώργος και ο Νίκος σημάδευαν τα αβγά που τους αναλογούσαν για να μην τους τα φάνε. Ένα πρωί, όταν έκανα δύο αβγά και τα έβαλα στην κατσαρόλα, δεν τα βρήκα μετά, κάποιος τα έφαγε»!