«Η Αποστολία Ζώη σταμάτησε να τα βάζει με τον Γιώργο Μαυρίδη όταν κατάλαβε ότι ο κόσμος τον στηρίζει! Όλοι το έχουν καταλάβει»!

NOMADS

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου "ξεσκεπάζει" τα σχέδια της τραγουδίστριας που έχει βάλει πλώρη για το έπαθλο του Nomads.

Χωρίς αναστολές και ενδοιασμούς, ο Λευτέρης Χατζηιωάννου μίλησε ανοιχτά στο Πρωινό για τις στρατηγικές των παικτών του Nomads. Ο παίκτης που αποχώρησε πρόσφατα από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού, «άδειασε» την Αποστολία Ζώη!

[dfp_ads id=236982]

«Η Αποστολία είναι ένας άνθρωπος πολύ διεκδικητικός και γι’ αυτό νικάει και στα παιχνίδια τα κορίτσια και μπορεί να νικήσει και άνδρα. Βάζει έναν στόχο και τον πετυχαίνει. Αυτό είναι καλό, προς τιμήν της. Αλλά, όλη αυτή η αρχηγική τάση που έχει δεν της βγαίνει σε καλό. Δημιουργεί ίντριγκες και εντάσεις και πιστεύω ότι όταν φύγουν ακόμα 2-3 παίκτες από το παιχνίδι, θα έχουν εντάσεις και μέσα στην «υπο-ομάδα» τους. Κάπου έχει χάσει τον δρόμο της. Βλέπει μόνο τη νίκη και μόνο το έπαθλο.

Το να βρίσκεις αιτία το ρύζι για να κάνεις όλον αυτόν τον καβγά. Στην αρχή είχα έρθει κοντά της, αλλά μετά όταν μου έδειξε όλες αυτές τις τάσεις, όταν μου είπε πήγαινε στους μπλε ή όταν μου είπε δεν είσαι άντρας. Έρχεσαι και λες «εκτός του Γιώργου Μαυρίδη, τα παιδιά δεν έχουν δείξει και τόσο ανδρισμό». Αυτό το έκανε λόγω στρατηγικής. Σταμάτησε να τα βάζει με τον Μαυρίδη όταν κατάλαβε ότι ο κόσμος τον στηρίζει. Όλοι το έχουν καταλάβει. Έχουμε καταλάβει η Αποστολία πώς το πάει το παιχνίδι», ανέφερε ο Λευτέρης Χατζηιωάννου.