Νέο ξέσπασμα Λιάγκα: «Οι ψευτοκουλτουριάρηδες του κώλ…»!

«Κύριοι, είμαι πιο παλιός από εσάς στη δουλειά μην κάνετε μαγκιές»! - Η απάντηση του Θαλασσινού στον Ρέμο

Η τηλεοπτική ένταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες γύρω από τα σχόλια που γίνονται για το «The Voice», αλλά και τα ξεσπάσματα του Γιώργου Λιάγκα δεν έχει τέλος.

Σήμερα, ο παρουσιαστής απάντησε μέσα από την εκπομπή του στην κριτική που δέχτηκε μετά τις χθεσινές δηλώσεις του …για όλους και για όλα: «Δεν θέλω να αλλοιώνονται αυτά που λέω γιατί αλλιώς τα λέω το πρωί και αλλιώς τα βλέπω να αναπαράγονται. Εντάξει κύριοι, είμαι πιο παλιός από εσάς στη δουλειά μην κάνετε μαγκιές γιατί κι εγώ μπορώ να αλλάξω πράγματα και να δημιουργήσω καταστάσεις. Θέλω να κάνετε κριτική επί αυτών που λέμε, όχι όμως επί πραγμάτων που δεν έχουμε πει εδώ». 

Στη συνέχεια, μετά την απάντηση του Αντώνη Ρέμου στον Παντελή Θαλασσινό, με αφορμή την κριτική του δεύτερου στο «The Voice», ο Γιώργος Λιάγκας είπε σε έντονο ύφος: «Υπάρχουν αυτοί οι ψευτοκουλτουριάρηδες του κώλου, οι οποίοι για να περιχαρακώσουν και να περιφρουρήσουν την «ποιοτικότητά» τους -που δεν σημαίνει ότι το εμπορικό δεν είναι ποιοτικό- έχουν την ανάγκη ότι πρέπει να βγουν να το πουν χωρίς να έχουν δει καθόλου το παιχνίδι για να υποτιμήσουν πετυχημένους συναδέλφους του εμπορικού και αφετέρου για να υποτιμήσουν τα παιδιά». Ωστόσο, ο παρουσιαστής τόνισε: «Δεν το λέω για τον Θαλασσινό». 

Κι ενώ το «σίριαλ» συνεχίζεται και με την κριτική του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο talent show του ΑΝΤ1, έρχεται και η απάντηση στην απάντηση από τον Παντελή Θαλασσινό. Ο δημιουργός έγραψε στο facebook τα εξής: 

«Φίλε μου, ίσως θα ξέρετε πολύ καλά, ότι αυτές οι εκπομπές κι οι συνεντεύξεις, απ’ ότι κι εγω διεπίστωσα, για κάποιους λόγους μοντάρονται. Ίσως γιατι δεν έχουν το ρυθμό, αυτόν τον βιαστικό που επιθυμούν.. ‘Η ποιός ξέρει? ίσως για να συζητηθούν.. Μην ασχολείστε λοιπόν, με τις μονταρισμένες εκπομπές, και τα περιοδικά που εφευρίσκουν επικεφαλίδες, που βάζουν μόνο τα καθ’ εαυτούς κυρίως λεγόμενα. Έκτός και τους εκτιμάτε, η ζείτε γι αυτούς.
Στη μεν περίπτωση, του Voice, ναι, είπα αυτό που φρονώ και πιστεύω. Ότι “άν ήμουν νέος καλλιτέχνης (και είπα ΑΝ), δεν θα πήγαινα να με κρίνουν ο Ρέμος, η Βανδή, η Μελίνα…κλπ”.
Γιατί θα πρέπει όλοι να αποδέχονται τον τρόπο, που επιλέγει η τηλεόραση, να παρουσιάζει μοντέλα και τρόπο ζωής? Κι άν δε μ’ αρέσει, αυτή η εκπομπή? Πρέπει να γίνω ο ουδέτερος Φασουλής που του αρέσουν όλα, για να μη στενοχωρεί?
Γιατι ενοχλείστε με τον αντίλογο;
Στη δε περίπτωση του Παντελή Παντελίδη είπα: “Ο Παντελής Παντελίδης δεν είναι και η χειροτέρα των περιπτώσεων.” και εμφανώς δεν αναφέρομαι στον ίδιο, λέγοντας τη λέξη “φρούτα”. Υπάρχουν κι άλλες “ατάκες” στα αμοντάριστα πλάνα, όπως κάποια, που άναφέρω γι αυτόν με συμπάθεια, “ Ο καθένας κάνει τη δουλεια του, να’ ναι καλα ο άνθρωπος, δεν τον κατακρίνω”. Αναζητήστε τις, και αφού έχετε ιδία άποψη, μετά μισήστε με, ελεύθερα.

Υ.Γ.Δε το θέλω, και δε θα έλεγα κατι υβριστικό για κανένα.. Σέβομαι την προσπάθεια κάθε ανθρώπου, αλλά έχω το δικαίωμα, να μην εκτιμώ το αποτέλεσμα και το έργο του.
Π.Θ.»

//www.youtube.com/embed/7bZ4Z2OeJYw

Διαβάστε ακόμα:

Απάντηση Ρέμου μέσω Facebook στον Παντελή Θαλασσινό;

«Όταν ασχολείσαι σοβαρά με τη μουσική δεν είναι ωραίο να σε κρίνει ο Ρέμος, η Βανδή ή η Μελίνα»

Μουτσινάς για Λιάγκα: «Έφυγε με νεύρα από το Mega, για αυτό το βρίζει» 

Ουγγαρέζος: «Στον Λιάγκα δεν αρέσει το Κάτω Παρτάλι επειδή δεν πάνε καλεσμένοι»!

Γενικευμένη επίθεση Λιάγκα σε Μακρυπούλια, Κορομηλά, J2US!

Η απάντηση της Μακρυπούλια αν θα κάνει πρωινό με τον Μουτσινά

Ρούλα Κορομηλά: «Είμαι παρουσιάστρια, δεν είμαι κριτής»!