Μουτσινάς για Λιάγκα: «Έφυγε με νεύρα από το Mega, για αυτό το βρίζει»

«Παρουσιάζει ένα κόνσεπτ... και; Κάνεις το σταυρό σου... και δεν βρίζεις τον απέναντι.»

Τα πυρά του Γιώργου Λιάγκα προς Μακρυπούλια, Παντελή Θαλασσινό, Ρούλα Κορομηλα και J2US δεν έμειναν ασχολίαστα από τους «Δέστε τους» και ιδιαιτέρως από το Νίκο Μουτσινά που είπε ανοιχτά και ξεκάθαρα την άποψη του για τη στάση του Γιώργου Λιάγκα…

«Για ποιο λόγο έπαιξε λοιπόν το κιου του Θαλασσινού ο Λιάγκας αφού αισθάνθηκε πολύ άσχημα ψυχολογικά;» ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς και η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου «Ίσως επειδή το παρουσιάζει κιόλας, το υπερασπίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό» προκάλεσε την απάντηση του Νίκου Μουτσινά:

«Ναι αλλά υπάρχει ολόκληρος όμιλος από πίσω για να το υπερασπιστεί, δε χρειάζεται να το πάρει αυτό ο παρουσιαστής. Παρουσιάζει ένα κόνσεπτ… και; Θα δώσουμε και το αίμα μας δηλαδή για τη δουλειά μας; Φέτος ας μην κρυβόμαστε το Παρτάλι και το The Voice είναι τα δυο προγράμματα που χτυπάνε τα μηχανάκια και τα τρελαίνουν. Όταν λοιπόν είσαι ο παρουσιαστής στο ένα από τα δύο κάνεις το σταυρό σου και λες ευχαριστώ θεούλη μου για την επιτυχία, δε θα πας να βρίσεις το απέναντι γιατί είσαι στο άλλο προϊόν που κάνει τα παρόμοια νούμερα. Είναι και λίγο fair να μη μιλήσεις για το άλλο προϊόν. Κι ας μιλάει ο Γιώργος, κι ας λέει την άποψή του γιατί αυτός είναι ο τύπος του, μας έχει συνηθίσει εννοώ. Είδες τι είπε και για τη Ρούλα ότι «ξεφτυλίζεται τώρα με αυτό που λέει». Δε διαφωνώ εντελώς, όχι «ξεφτυλίζεται», είναι λίγο βαρύ, αλλά στο ότι υπάρχει μια ασυνέπεια σε αυτά που λέει θα συμφωνήσω, αλλά από εκεί και πέρα θα μας ρωτήσει και τι θα κάνει;»

«Νομίζω πως όσες φορές ο Γιώργος Λιάγκας θέλει να πει κάτι έχει λόγο που το κάνει.» είπε η Μαρία Ηλιάκη και ξεκίνησε ένας νέος κύκλος συζήτησης…

«Έχει λογο γιατί βρίζει το MEGA που έφυγε από το MEGA. Αυτό εννοούμε, τα προφανή; Τα προφανή είναι αυτά. Ούτε ο Ουγγαρέζος μου άρεσε. Παιδιά έφυγε με νεύρα από το κανάλι. Λίγο δε τα βρήκαν μεταξύ τους. Λίγο θυμώσαν μεταξύ τους. Φεύγεις από ένα κανάλι. Αν φύγεις λίγο με κόμπλα, δεν είμαι σίγουρος ότι μπορείς να κάτσεις να σκεφτείς όλα τα άλλα» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε όλα όσα σχολιάστηκαν: