Ουγγαρέζος: «Στον Λιάγκα δεν αρέσει το Κάτω Παρτάλι επειδή δεν πάνε καλεσμένοι»!

Κωστόπουλος για Λιάγκα: «Υποσκάπτεις τον εαυτό σου αν λες κάνει 60% αλλά είναι μάπα. Αυτό σήμαίνει ότι και ένα άλλο show, μια άλλη εκπομπή άμα έχει παραπάνω νούμερα μπορεί να είναι μια μάπα»!

Η περίοδος του φιλικού -αν υπήρξε ποτέ- κλίματος μεταξύ των δύο πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών σε MEGA και ΑΝΤ1 έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Μάλιστα, οι δύο αντίπαλοι έχουν ανοίξει πλέον ένα πόλεμο δηλώσεων, σχολίων και απαντήσεων που παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις. Στη συντήρηση της «έχθρας» έχει παίξει καθοριστικό ρόλο το τελευταίο διάστημα η επιστροφή του καναλιού της Μεσογείων στις ελληνικές παραγωγές -μετά από μια μεγάλη περίοδο χειμερίας νάρκης-, γεγονός που «ξεβολεύει» το κανάλι του Αμαρουσίου από την πρώτη θέση του πίνακα των τηλεθεάσεων που κέρδισε με άνεση στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν.

Οι τελευταίες δηλώσεις του Πέτρου Κωστόπουλου για το YFSF από τη μία και του Γιώργου Λιάγκα για το Κάτω Παρτάλι και το J2US από την άλλη, έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό σκηνικό με σκληρές ατάκες που εκτοξεύονται εκατέρωθεν.

Η σημερινή επίθεση του Γιώργου Λιάγκα στο J2US και τους συντελεστές του, πήρε απάντηση μέσω …Κάτω Παρτάλι.
 
«Όταν πήγαιναν οι καλεσμένοι εκεί από το Κάτω Παρτάλι του άρεσε, μετά που σταμάτησαν να πηγαίνουν ξενέρωσε. Άκου τι σου λέω εγώ, ξέρω.», ήταν το σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τον παλιό φίλο και συνεργάτη του Γιώργο Λιάγκα. «Είναι λάθος prodject όπως το Voice και το Παρτάλι που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου με τέτοια νούμερα να τα…», πρόσθεσε.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος πήρε το λόγο και με θεατρικότητα σημείωσε: «Ρε συ είναι χάλια το Παρτάλι! Με έπεισε ο Λιάγκας, είναι πολύ χάλια ρε! «Είναι χάλια το Παρτάλι, στο λέω εγώ»!». Ο παρουσιαστής τόνισε στη συνέχεια: «Μπορεί να μη σου αρέσει κι εγώ το σέβομαι, αλλά υποσκάπτεις τον εαυτό σου. Δηλαδή, λες κάνει 60% αλλά είναι μάπα. Αυτό σήμαίνει ότι και ένα άλλο show, μια άλλη εκπομπή άμα έχει παραπάνω νούμερα μπορεί να είναι μια μάπα».

//www.youtube.com/embed/qV2xb8brZ38

Γιώργος Σκρομπόλας

Διαβάστε ακόμα:

Γενικευμένη επίθεση Λιάγκα σε Μακρυπούλια, Κορομηλά, J2US!

Ξέσπασε ο Λιάγκας για το Κάτω Παρτάλι: «Το θεωρώ απαράδεκτο»!