«Όταν ασχολείσαι σοβαρά με τη μουσική δεν είναι ωραίο να σε κρίνει ο Ρέμος, η Βανδή ή η Μελίνα»

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής εξαπολύει βέλη όχι μόνο προς το σοου του ΑΝΤ1...

Την άποψη του μοιράστηκε ο Παντελής Θαλασσινός μέσα από την εκπομπή «Όλα Καλά» του Μακεδονία TV για το The Voice, τη Eurovision, τα βραβεία Αρίων αλλά και τον Παντελή Παντελίδη!

Το The Voice το είδα. Δεν ξέρω. Συμμερίζομαι την αγωνία όλων αυτών των παιδιών που πηγαίνουν και δε νομίζω ότι είναι ο σωστός τρόπος να κάνεις το πρώτο σου βήμα. Κι εξάλλου δε μου αρέσει να είμαι ένας άνθρωπος που ασχολούμαι σοβαρά με τη μουσική και να πάω στο The Voice και να με κρίνει ο Ρέμος ή η Βανδή ή ή Μελίνα ή οποιοσδήποτε άλλος.

Eurovision – Βραβεία Αρίων: «Παλιά Eurovision δεν παρακολουθούσαμε στην Ελλάδα, δε μας ενδιέφερε. Κάποια στιγμή είχαμε πάει με τον Γιάννη Νικολάου στην Κύπρο και μας είπαν «σήμερα Σάββατο δε θα δουλέψουμε γιατί είναι η Eurovision» και τους λέμε «τρελοί είστε ποιος θα δει Eurovision»; Και πήγαμε στο μαγαζί και δεν πάτησε ψυχή. Δε τη θεωρώ σοβαρό θεσμό. Είναι ένας τηλεοπτικός θεσμός που εκεί μέσα πουλιούνται και αγοράζονται διαφημίσεις. Όπως ήταν και τα βραβεία Αρίων όπου τα σταματήσαν γιατί δεν πηγαίναμε να πάρουμε τα βραβεία.»

Παντελής Παντελίδης:
«Ειλικρινά δε σνομπάρω. Δεν ξέρω τα τραγούδια του. Ξεκίνησε μέσα από το youtube από ότι ξέρω. Εντάξει, δεν είναι και η χειρότερη των περιπτώσεων. έχουν βγει «φρούτα» πολλά, πάρα πολλά. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που τραγουδάνε και δεν έχουν καμία σχέση με το τραγούδι.Εξιργίζομαι όταν κάποιος δεν είναι σοβαρός σε αυτό που κάνει. Το τραγούδι πλάθει ψυχές, δεν πρέπει να παίζουμε με αυτά τα πράγματα»

Δείτε τη συνέντευξή του στο Ολα Καλά: