Πρωταγωνιστής από τις αέρινες σιωπές δηλώνει: «Δανείστηκα για να βάλω βενζίνη και να γυρίσω σπίτι»!

Τον "τσάκισε" η οικονομική κρίση! Ηθοποιός με σπουδαίες καλλιτεχνικές καταβολές, που τον έχουμε αγαπήσει μέσα από πάρα πολλές τηλεοπτικές σειρές.

Ο Βύρων Κολάσης -υποδυόταν τον μοίραρχο Σαββίδη στη σειρά «Αέρινες Σιωπές» που προβάλλεται αυτή την εποχή σε επανάληψη από το MEGA- μιλάει στην εφημερίδα Espresso για την κρίση που έχει χτυπήσει το επάγγελμα του ηθοποιού, αλλά και το δράμα που περνούν ο ίδιος και κάθε ηθοποιός που ασχολείται με το λεγόμενο ποιοτικό θέατρο.

«Υπήρχε στογμή που δεν είχα λεφτά για τσιγάρα και δανείστηκα δέκα ευρώ από συνάδελφο για να βάλω βενζίνη στο αυτοκίνητό μου και να πάω στο σπίτι μου!», εξομολογείται ο ίδιος. Ο ηθοποιός είναι και μέτοχος στις θεατρικές παραγωγές που έχουν ανέβει φέτος στο θέατρο «Ελυζέ». «Δεν θέλω να κλείσει το θέατρο, γιατί μαζί με μένα θα μείνουν χωρίς δουλειά άλλα επτά άτομα. Δεν θα πεινάω μόνο εγώ αλλά και οι συνεργάτες μου. Κοντεύω τα 60 και δεν ξέρω άλλη δουλειά να κάνω. Αν ήμουν στα 30 θα τα παρατούσα!», τονίζει.

Ο Βύρων Κολάσης ξεσπάει και κατά κάποιων ηθοποιών με λαϊκό έρεισμα που γεμίζουν τις τσέπες τους: «Ο κόσμος είναι μάλλον αφελής και πιστεύει καλλιτέχνες που υποκρίνονται τους τιμητές των πάντων, ενώ οι ίδιοι κάνουν χλιδάτη ζωή με κότερα και ανέσεις. Για μένα «λαϊκός» και «εμπορικός» ηθοποιός θα πει αυτός που ναι μεν έχει δόξα και βγάζει πολλά χρήματα, αλλά βοηθάει και ανθρώπους που έχουν ανάγκη με πράξεις και όχι με τα λόγια… Όλο αυτό το πράγμα είναι γελεοίο»!

Διαβάστε ακόμα:

Ο οικονομικός σύμβουλος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια μιλάει για τον τραγουδιστή που έσωσε από αυτοκτονία!

Αγαπημένη μας ηθοποιός δηλώνει: «Το διαδίκτυο με έσωσε από την κατάθλιψη»!

Φιλίνη: Η εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση, το θάνατο και την κατάθλιψη

Στ. Μαλέλης: Η εξομολόγηση του στην Τατιάνα: “Πάθαινα κρίσεις πανικού και είχα τάσεις αυτοκτονίας”

Λιβιεράτος: Αποκαλύπτει γιατί μπήκε στο ψυχιατρείο!

Άννα Κουρή: «Ο ρόλος της Βάνας μου έκανε κακό! Έχω περάσει κατάθλιψη»…