Άννα Κουρή: «Ο ρόλος της Βάνας μου έκανε κακό! Έχω περάσει κατάθλιψη»…

Πόσα χρήματα ζητούσε μετά το ρόλο που την έκανε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό;

Στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα μίλησε η ηθοποιός Άννα Κουρή…

…για το ρόλο της Βάνας στη σειρά «Οι μεν και οι δεν»

Σίγουρα με σημάδεψε. Ο κόσμος που με γνώρισε μέσα από την τηλεόραση με έχει ταυτίσει με το ρόλο της Βάνας. Παρά το ότι έκανα και σε άλλες σειρές πρωταγωνιστικούς ρόλους, κρατούν στη μνήμη τους την Βάνα Δάγκα.

…για το αν τελικά αυτός ο ρόλος έκανε κακό στην καριέρα της

Στην τηλεόραση μου έκανε κακό, γιατί μου ζητούσαν μόνο πράγματα που έμοιαζαν με αυτό το ρόλο. Επειδή δεν δεχόμουν να τα κάνω, έκανα λιγότερες σειρές απ’ όσες θα μπορούσα.

…για το αν ζητούσε πολλά χρήματα για να παίξει σε σίριαλ, μετά την επιτυχία των Μεν και των Δεν

Δεν ζητούσα ποτέ πολλά χρήματα. Αυτό το υποστήριζαν όσοι ήθελαν να περάσουν δικούς τους ηθοποιούς. Είχαν βγάλει αυτή τη φήμη. Θυμάμαι, κάποια στιγμή, είχα μιλήσει με έναν υπεύθυνο από κάποιο κανάλι και μου είπε: «Ζητάς τόσα λεφτά!». Του απάντησα: «Ούτε τα μισά δεν ζήτησα». Κάποια άλλη στιγμή, έλεγαν ότι δεν ήθελα να δουλεύω. Αυτό επίσης δεν ίσχυε ποτέ.

…για την κατάθλιψη που πέρασε

Έχω περάσει μια μορφή κατάθλιψης. Με τα χρόνια, καταλαβαίνεις πως οτιδήποτε θεωρείς πολύ βαρύ κάποια στιγμή περνάει. πρέπει να έχεις την ψυχραιμία την ώρα που σου συμβαίνει να το αντιμετωπίσεις σαν μια αρρώστια που σιγά σιγά θα περάσει. Πέρασα μια μεγάλη στενοχώρια όταν δεν είχα δουλέψει επί δύο χρόνια. Μικρή, είχα βιώσει ερωτικές απογοητεύσεις. Δεν ήταν βαριά κατάθλιψη. Πέρασα τα πάνω μου και τα κάτω μου, ουσιαστικά, όπως όλοι.

Διαβάστε ακόμα:

Ελληνίδα ηθοποιός αναμαλλιασμένη και χωρίς μακιγιάζ ποζάρει στο αγαπημένο της νησί!

Μετά από 20 χρόνια συναντήσαμε την Άννα Κουρή των «Μεν και Δεν»!