Αγαπημένη μας ηθοποιός δηλώνει: «Το διαδίκτυο με έσωσε από την κατάθλιψη»!

Το τραγικό γεγονός που τη σημάδεψε το 2010.

Η Τζόυς Ευείδη σε συνέντευξή της που δίνει στο περιοδικό ΟΚ! μιλάει για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε το 2010 και πώς κατάφερε να την ξεπεράσει, αλλά και για τα επτά χρόνια που είναι εκτός τηλεόρασης.

«Όταν έχασα και τους δύο μου γονείς το 2010, μέσα σε διάστημα ενός μήνα, το διαδίκτυο με έσωσε από την κατάθλιψη. Ήταν για μένα ένας παράλληλος κόσμος, στον οποίο ξεχνιόμουν, ταξίδευα. Μίλησα με πολύ κόσμο, γνώρισα καινούριους ανθρώπους, βρήκα παλιούς μου φίλους. Ήταν πολύ συγκινητικό. Εμπιστεύτηκα το διαδίκτυο για νέες επαφές και μου βγήκε σε καλό».

Για την αλλαγή στο τηλεοπτικό πεδίο, η Τζόυς Ευείδη λέει: «Είμαι επτά χρόνια εκτός τηλεόρασης. Δεν ήταν επιλογή μου. Οι προτάσεις που δεχόμουν ήταν για κλωτσιές. Και μετά σταμάτησαν οι προτάσεις. Τώρα είμαστε στην αντίπερα όχθη. Δεν υπάρχει καν ελληνικό πρόγραμμα. Ελπίζω ότι κάποια στιγμή ο κόσμος θα μπουκώσει από όλο αυτό, αν και τα νούμερα άλλα δείχνουν. Από όσο γνωρίζω τα τουρκικά σίριαλ πάνε πολύ καλά. Άρα ο κόσμος έχει αυτό που του αξίζει».

Διαβάστε ακόμα:

Φιλίνη: Η εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση, το θάνατο και την κατάθλιψη

Στ. Μαλέλης: Η εξομολόγηση του στην Τατιάνα: “Πάθαινα κρίσεις πανικού και είχα τάσεις αυτοκτονίας”

Λιβιεράτος: Αποκαλύπτει γιατί μπήκε στο ψυχιατρείο!

Άννα Κουρή: «Ο ρόλος της Βάνας μου έκανε κακό! Έχω περάσει κατάθλιψη»…