Ο οικονομικός σύμβουλος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια μιλάει για τον τραγουδιστή που έσωσε από αυτοκτονία!

Ο Τάσος Γιωτάκος αποκαλύπτει πως ο πολύ γνωστός καλλιτέχνης ήταν πριν από ένα χρόνο στα πρόθυρα της αυτοκτονίας, επειδή βρέθηκε σε οικονομικό αδιέξοδο!

Τον ξύπνησε στις 2 τη νύχτα και με τρεμάμενη φωνή του είπε: «Σώσε με, καταστράφηκα»!

Ο οικονομικός σύμβουλος Τάσος Γιωτάκος, που εδώ και χρόνια συνεργάζεται με πολλά πρόσωπα της shobiz, αποκαλύπτει στην εφημερίδα Espresso: «Ο άνθρωπος αυτός βρισκόταν σε αυτή τη δεινή θέση διότι του είχε έρθει ένα χαρτί με δικαστικό επιμελητή στο οποίο τον πληροφορούσαν ότι θα γίνει κατάσχεση στο σπίτι λόγω υπερβολικού δανεισμού από τράπεζα. ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατί δεν είχε δουλειά, ο δίσκος που είχε βγάλει δεν πήγαινε καλά και είχε φτάσει στο σημείο να θέλει να πέσει από το μπαλκόνι»!

Η οικονομική λύση που έδωσε στο πρόβλημα του συγκεκριμένου καλλιτέχνη, αλλά και το ότι βοήθησε τη σύζυγό του να βγάλει επιδότηση σε μια υπό σύσταση επιχείρηση που ήθελε να κάνει ήταν η σανίδα σωτηρίας του, με αποτέλεσμα σε διάστημα έξι μηνών να σταθεί ξανά στα πόδια του και να βρει και πάλι τον παλιό, καλό του εαυτό.

Για τη συνεργασία του με την Αννίτα Πάνια, ο Τάσος Γιωτάκος λέει στην Espresso: «Μου αρέσει πολύ το να προσφέρω και πιστεύω πως στους δύσκολους καιρούς που ζούμε μόνο με την αλληλεγκύη μπορούμε να βγούμε από το τούνελ που έχουμε μπει».

Διαβάστε ακόμα:

Αγαπημένη μας ηθοποιός δηλώνει: «Το διαδίκτυο με έσωσε από την κατάθλιψη»!

Φιλίνη: Η εξομολόγηση για τη σεξουαλική παρενόχληση, το θάνατο και την κατάθλιψη

Στ. Μαλέλης: Η εξομολόγηση του στην Τατιάνα: “Πάθαινα κρίσεις πανικού και είχα τάσεις αυτοκτονίας”

Λιβιεράτος: Αποκαλύπτει γιατί μπήκε στο ψυχιατρείο!

Άννα Κουρή: «Ο ρόλος της Βάνας μου έκανε κακό! Έχω περάσει κατάθλιψη»…