Your Face Sounds Familiar: Απολαύστε όλες τις μεταμφιέσεις του 8ου live! – Βίντεο

Your Face Sounds Familiar

Οι δέκα διαγωνιζόμενοι του Your Face Sounds Familiar έδωσαν για ακόμα μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό στο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

Η Μαρία Μπεκατώρου καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό και την κριτική επιτροπή με ξέφρενο χορό στο 8ο live του Your Face Sounds Familiar.

Your Face Sounds Familiar

Η Κόνι Μεταξά είναι εκείνη που ξεκινά τις μεταμφιέσεις, ενσαρκώνοντας την femme fatale Era Istrefi στο hit «BonBon» και πλησιάζοντας της αρκετά στην κίνηση, αλλά και την ερμηνεία.

Ο Άρης Μακρής φέρνει στην σκηνή έναν …Sir με το «Can you feel the love tonight», ωστόσο έχοντας καλομάθει τους κριτές στα προηγούμενα live, έχει αυξήσει μόνος του τις απαιτήσεις. Λίγο πιο ρομαντικός από τον Elton John στο τραγούδι από την παιδική ταινία «Lion King» θα δεχθεί αρκετές παρατηρήσεις…

YFSF: Η ατάκα του Σεργουλόπουλου που έκανε τους κριτές να αντιδράσουν! «Είναι λίγο σκύλα!»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς έγινε …«του γιατρού» προκειμένου να κάνει το αστέρι του Billie Joe Armstrong των Green Day να λάμψει στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar. Με την απαραίτητη τρέλα και υπερκινητικότητα ερμήνευσε το «Basket Case» και βρέθηκε πολύ κοντά στον στόχο του.

Ο Γιάννης Χατζόπουλος προσφέρει άφθονα χαμόγελα ως Αλέξια, λέγοντας το τραγούδι που κάποτε είχε κάνει θραύση «Τα κορίτσια ξενυχτάνε». Οι κριτές βρίσκουν πως είναι η καλύτερη του φορά.

Η Ιρένε Τροστ δεν καταφέρνει να προσεγγίσει την …«επιθετική τσιχλόφουσκα»Britney Spears – – όπως είπε ο Στάματης Φασουλής – και η εμφάνιση της με το «Toxic» δεν ξεπερνάει κάποιες αμήχανες στιγμές.

Μεγάλη μπηχτή από Σταμάτη Φασουλή στους διαγωνιζόμενους του YFSF! «Κανένας δεν καταδέχτηκε να…»

Έχοντας ένα βαρύ φορτίο στις πλάτες της η Παρθένα Χοροζίδου καταφέρνει μέσα από την ενσάρκωση του Χρύσανθου να συγκινήσει, αλλά και να συγκινηθεί και η ίδια, στέλνοντας το μήνυμα της…

Your Face Sounds Familiar: Κατέρρευσε η Παρθένα Χοροζίδου στην αγκαλιά της Μπεκατώρου!

Ο Άρης Χατζηγεωργίου δέχεται αρκετές παρατηρήσεις για την προσπάθεια του ως Rick Astley, από το πρόσωπο, τη διάθεση μέχρι και τις κινήσεις οι κριτές βρίσκουν ψεγάδια, με εξαίρεση τη φωνή που βρίσκεται κοντά.

Η Σαμπρίνα αγκαλιάζει για ακόμα μια φορά τη γυναικεία της πλευρά και όχι αυτή του Στέφανου Κορκολή με το «Και βγάλε το κραγιόν σου».

Ο Αντώνης Δόμινος σε μία από τις καλύτερες του εμφανίσεις ως Πάνος Γαβαλάς ερμηνεύει «Δε με πονάς, δε μ’ αγαπάς» έχοντας στο πλευρό του …την Μαρία Μπεκατώρου. Ένας κόντρα ρόλος, τον οποίο όμως προσέγγισε αρκετά.

Ο Ησαΐας Ματιάμπα κλείνει τον κύκλο των μεταμφιέσεων ως Μάριος Φραγκούλης ερμηνεύοντας «Τον εαυτό του παιδί» και οι κριτές επισημαίνουν κάποιες λεπτομέρειες στην εκφορά των λέξεων και στο συναίσθημα που θα έκαναν τη διαφορά.

Νικητής του 8ου live του Your Face Sounds Familiar ήταν ο Αντώνης Δόμινος. Δείτε πως ψήφισαν κριτές και κοινό στο Your Face Sounds Familiar!

Your Face Sounds Familiar: Ποιες είναι οι μεταμφιέσεις του επόμενου live;