Μεγάλη μπηχτή από Σταμάτη Φασουλή στους διαγωνιζόμενους του YFSF! «Κανένας δεν καταδέχτηκε να…»

Σταμάτης Φασουλής

Μεγάλο «καρφί» από τον κριτή του Your Face Sounds Familiar στον αέρα του 8ου live.

Ο Σταμάτης Φασουλής σχολιάζοντας την εμφάνιση της Ιρένε Τροστ στο Your Face Sounds Familiar ως Britney Spears, αναφέρθηκε στο προηγούμενο live, στο οποίο οι κριτές της είχαν δώσει όλοι τα 12άρια τους. Παρ’ όλ’ αυτά, τότε, κανείς από τους συμπαίκτες της δεν της έδωσαν το 5άρι τους για την Emeli Sande που ενσάρκωσε, όπως επισήμανε ο Σταμάτης Φασουλής.

[dfp_ads id=236982]

«Η προσπάθεια ήταν εξαιρετική, γιατί ήταν πολύ δύσκολο αυτό που είχες να κάνεις και μπράβο σου. Το είχες μελετήσει. Άσχετο αν πολλές φορές δεν γινόταν ή και να γινόταν. Αυτή η κυρία διαθέτει ένα πράγμα που ή το έχεις ή δεν το έχεις. Εσύ είσαι πιο συναισθηματική στην εκφορά σου.

Your Face Sounds Familiar: Απολαύστε όλες τις μεταμφιέσεις του 8ου live! – Βίντεο

Είναι ένα ροζ επιθετικό αυτή η γυναίκα, σαν επιθετική τσιφλόφουσκα, είναι περίεργο. Οι κινήσεις σου ήταν μελετημένες, ακόμα και όταν είχες δυσκολίες στο παπούτσι, αλλά δεν υπήρχε αυτή ροζ πάχνη που έχει γύρω της αυτή. Τώρα βέβαια μη με πιστεύεις και πολύ, δεν είμαι και ο πιο κατάλληλος γιατί θυμάμαι την προηγούμενη φορά σου βάλαμε όλοι 12 και κανένας από τους συμπαίκτες σου δεν καταδέχτηκε να σου βάλει ένα 5. Οπότε μπορεί να κάνω και λάθος. Ήσουν πάρα πολύ καλή» ανέφερε συγκεκριμένα ο κριτής.

«Αυτό ήταν μεγάλη μπηχτή. Μεγάλο καρφί. Μεγάλη βόμβα» σχολίασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το YFSF!