YFSF: Η ατάκα του Σεργουλόπουλου που έκανε τους κριτές να αντιδράσουν! «Είναι λίγο σκύλα!»

Φώτης Σεργουλόπουλος

«Σεβάσου τον τίτλο!»

Η ενσάρκωση του Elton John από τον Άρη Μακρή στην σκηνή του YFSF οδήγησε στην κριτική του Φώτη Σεργουλόπουλου. Ανάμεσα σε άλλα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος επισήμανε πως ο Elton John δεν δείχνει την ίδια ευαισθησία που έδειξε ο Άρης Μακρής… Η τελευταία του ατάκα ήταν εκείνη που προκάλεσε τις αντιδράσεις των υπολοίπων κριτών.

[dfp_ads id=236982]

«Ο Elton John είναι ένα μεγαθήριο, έχει κάνει τη μεγαλύτερη καριέρα ίσως από οποιονδήποτε άλλο Βρετανό σε αυτό το είδος. Αν και ξεκίνησε λίγο πιο ροκ, διαφορετικός από αυτό που είδαμε. Εμένα αυτό το τραγούδι να σου πω την αλήθεια δεν με τρελαίνει. Δηλαδή τότε που πήρε το Όσκαρ απορώ τι ήταν τα άλλα. Εσύ το είπες Άρη με την ψυχή αυτού του 7χρονου παιδιού που το έβλεπε τότε και είχε ενθουσιαστεί με την ταινία.

Ο Elton John νομίζω ότι όταν λέει αυτά τα τραγούδια έχει τη σιγουριά του …τώρα θα σας πω την τραγουδάρα μου και θα πέσετε κι όλοι ξεροί κάτω. Έχει μια αυτοπεποίθηση, έχει ένα μεγαλείο, γιατί ξέρει ότι τους έχει τους άλλους πολύ να τον έχουν και να τον κυνηγάμε. Είχε μια ευαισθησία που ο Elton John δεν έχει, έχει σκυλοβριστεί με την Madonna, δεν είναι από τους πιο καλούς χαρακτήρες που υπάρχουν, στον κόσμο. Είναι λίγο σκύλα.»

«Είναι Sir, σεβάσου τον τίτλο!» διαμαρτυρήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε εδώ όλες τις εμφανίσεις του 8ου live του YFSF!