Βίκυ Μαϊδάνογλου: «Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, υπήρχε πολύς θυμός και νεύρα στη δουλειά»

Βίκυ Μαϊδάνογλου

"Μου έχουν τύχει άπειρες δύσκολες συνεργασίες" πρόδωσε η Βίκυ Μαϊδάνογλου.

Με αφορμή την σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ, η Βίκυ Μαϊδάνογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» το μεσημέρι της Πέμπτης. Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της ζωής στο σίριαλ, τα παιδικά της χρόνια αλλά και τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Μαϊδάνογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σαν παιδί, στην αρχή όταν ήμουν αρκετά μικρούλα, ήμουν ήρεμο αλλά νευρόσπαστο! Αργότερα, ζωήρεψα αρκετά στο σχολείο και δεν ήμουν καλή μαθήτρια. Ήθελα από μικρή να ασχοληθώ με τον αθλητισμό και γενικά ήμουν ένα αρκετά ανήσυχο πλάσμα».

«Μου έχουν τύχει άπειρες δύσκολες συνεργασίες, κυρίως στην αρχή της καριέρας μου που ξεκινούσα και… όπου με έπαιρναν, πήγαινα. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, υπήρχε πολύς θυμός και νεύρα στη δουλειά. Όχι μόνο από μένα, εννοώ γενικά σαν κλίμα. Μια συμβουλή που θα έδινα… να φεύγουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα! Όπου δεν αισθανόμαστε καλά και νιώθουμε ότι μας προσβάλλουν, υποφέρουμε, να φεύγουμε γενικά».

«Δεν νομίζω ότι έχω ομοιότητες με τον ρόλο στη σειρά, την Ζωή. Εκείνη είναι ένα παιδί πολύ κλειστό, που δεν ανοίγεται και δεν έχει φίλους, δεν έχει κοινωνικό περίγυρο, δεν λέει τίποτα και κρατάει μυστικά. Οπότε δεν είμαι αυτό το παιδί σίγουρα. Πολύς κόσμος την βρίζει στο σίριαλ και ήταν περίεργο γιατί νόμιζα στην αρχή ότι μιλάνε για μένα» συμπλήρωσε, επίσης, η Βίκυ Μαϊδάνογλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.