Βασίλης Γκουρούσης: «Δεν στήριξα κανέναν Παπαγιάννη! Όταν ήρθε ο Παπαγιάννης στο θέατρο…»

Βασίλης Γκουρούσης

«Το κλίμα είναι πολύ βαρύ. Έχει πάρει τεράστια δημοσιότητα αυτό το πράγμα.»

Ο συμπαραγωγός της παράστασης «Πετάει Πετάει», Βασίλης Γκουρούσης μίλησε στην κάμερα του Alpha για το περιστατικό ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και στην Σοφία Παυλίδου.

«Σήμερα και αύριο δεν θα παιχτεί η παράσταση, μέχρι να μας στείλουν οι δικηγόροι των Παπαγιάννη – Παυλίδου τις μηνυτήριες αναφορές, για να μπορέσουμε και εμείς να δούμε τι προτιθέμεθα να κάνουμε σαν θέατρο, σαν Χυτήριο. Μέχρι στιγμής αυτό που έχει πάθει τεράστια ζημιά είναι το Χυτήριο.Χωρίς να φταίμε πουθενά. Είμαστε πάρα πολύ εντάξει στις υποχρεώσεις μας. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να μην μπορούμε να κοιμηθούμε. Δεν ξέρω πως με βρήκατε εδώ πέρα. Έχω βγει απ΄τα ρούχα μου. Χωρίς να φταίμε σε κάτι, έχουμε γίνει τα πρόσωπα της ημέρας. Μας κυνηγάνε οι κάμερες από πίσω για κάτι που πραγματικά δεν ευθυνόμαστε πουθενά. Τσακώθηκαν οι δυο τους στο καμαρίνι και βρισκόμαστε εμείς να είμαστε μπαλάκι από τους δικηγόρους, τα κανάλια και από τον κόσμο. Λες και φταίμε εμείς. Λες και εμείς τους βάλαμε να τσακωθούν.

[dfp_ads id=236982]

Το κλίμα είναι πολύ βαρύ. Έχει πάρει τεράστια δημοσιότητα αυτό το πράγμα. Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να γίνει τόσος ντόρος. Δεν ξέρω αν τη χτύπησε τη Σοφία. Γιατί και η Σοφία δεν μιλά για ξυλοδαρμό, μιλά για βίαιη συμπεριφορά, ότι την έσπρωξε και την έριξε κάτω. Είναι απαράδεκτο αν το έκανε ο Μάνος, με τις γυναίκες είμαστε. Αλλά είναι μη αντιμετωπίσιμο αυτό το πράγμα.

«Δεν στήριξα κανέναν Παπαγιάννη»

Εγώ δεν στήριξα κανέναν Παπαγιάννη. Εγώ ήθελα να πω ότι όταν ήρθε ο Παπαγιάννης στο θέατρο είχε αμυχές και τον ρώτησα εγώ τι έχει πάθει γιατί δεν το ήξερα. Ήθελα να πω με αυτό το πράγμα, ότι η Παυλίδου είναι χτυπημένη, ο Παπαγιάννης έχει αμυχές, δεν μπορούν να συμβαίνουν αυτά σε ένα θέατρο που η παράσταση είναι sold out κάθε μέρα. Να τσακώνονται και να γίνονται έτσι δυο ηθοποιοί, δύο άνθρωποι 40 χρονών, δύο άνθρωποι που έχουν οικογένεια και από 2 παιδιά. Είναι απαράδεκτο. Αυτό ήθελα να πω, όχι ότι στήριξα τον Παπαγιάννη επειδή είχε αμυχές.

«Δεν έχω δει τη Σοφία, αλλά την πιστεύω»

Τη Σοφία δεν την έχω δει. Έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο. Μου έχει πει η κοπέλα ότι πονάει η μέση της, έχει μελανιές, έχει εκδορές στο πόδι και στο χέρι. Την πιστεύω και χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Στο θέατρο υπάρχει μια ιεραρχία. Αν υπήρχε πρόβλημα έπρεπε να το ξέρουμε για να το λύσουμε. Όχι με αυτό τον τρόπο που το έλυσαν οι δυο τους. Πήραν το νόμο στα χέρια τους, πλακώθηκαν και μας έχουν φέρει σε αυτό το σημείο.

Θα προσλάβουμε 4-5 μπράβους να φυλάνε τους ηθοποιούς όταν αλλάζουν στα καμαρίνια κι άλλους 4-5 απ’ έξω. Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά τώρα; Είναι δυνατόν να λένε τέτοια πράγματα; Η κοπέλα άλλαζε εκείνη την ώρα, ήταν ουσιαστικά γυμνή. Μπορούμε να μπούμε εμείς μέσα στο καμαρίνι την ώρα που αλλάζουν οι ηθοποιοί; Μόλις είχε τελειώσει η παράσταση και άλλαζαν, εκεί έγινε, ποιος να μπει μέσα εκείνη την ώρα;

Σωτήρης Καλυβάτσης: Όσα αποκαλύπτει για το επεισόδιο ανάμεσα σε Παπαγιάννη και Παυλίδου! «Τράβηξα τον Μάνο έξω»

Προσωπικά πιστεύω ότι οι ηθοποιοί πρέπει να διασφαλίσουν μόνοι τους την ασφάλεια τους. Δεν υπάρχει λόγος σε ένα θέατρο που έρχεται κάποιος που τους αγαπάει, γιατί μόνο αγάπη τους δίνει κάποιος εκεί μέσα. Μόνοι τους κάνουν το κακό αυτή τη στιγμή και στον εαυτό τους και στο θέατρο.

Δεν μπορούμε να απολύσουμε οποιονδήποτε επειδή έτσι μας κάπνισε. Ο νόμος είναι πάνω από όλα. Δεν ξέρω αν θα απολύσουμε ή αν θα παραιτήσουμε κάποιον ή αν θα κατέβει η παράσταση. Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή θα μείνουν οι ηθοποιοί χωρίς δουλειά, εμείς που έχουμε βάλει τα λεφτά μας για να πάει αυτή η παράσταση καλά, που δεν πήραμε φράγκο, μπήκαμε ζούμπιτοι μέσα με αυτό που έγινε, εμείς θα πληρώσουμε τη νύφη. Τσακώθηκαν οι δυο τους, είναι μέσα στη δημοσιότητα, είναι μια χαρά με τη δημοσιότητα και εμείς έχουμε πάθει τη μεγάλη ζημιά. Εγώ και η Παναγοπούλου.

Περιμένουμε να εξετάσουμε τις μηνυτήριες αναφορές και ο δικηγόρος του Χυτηρίου θα λάβει την απόφαση», ανέφερε συγκεκριμένα ο Βασίλης Γκουρούσης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την υπόθεση Παπαγιάννη – Παυλίδου

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…