Σωτήρης Καλυβάτσης: Όσα αποκαλύπτει για το επεισόδιο ανάμεσα σε Παπαγιάννη και Παυλίδου! «Τράβηξα τον Μάνο έξω»

Σωτήρης Καλυβάτσης

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης περιγράφει το περιστατικό ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου όπως το έζησε.

Το επεισόδιο ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου έχει πάρει τη νομική οδό και ο Σωτήρης Καλυβάτσης είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που ήταν μάρτυρες στο περιστατικό μιας και συμμετέχει στην ίδια παράσταση και εκείνη την ώρα βρισκόταν στο καμαρίνι του και άλλαζε. Ο ηθοποιός περιγράφει Στη φωλιά των Κου Κου τα όσα είδε ο ίδιος εκείνη τη βραδιά…

«Ξεκίνησαν από λόγια σε λόγια. Εκνευρίστηκε πάρα πολύ ο Μάνος. Η Σοφία του είπε ότι «Δεν έχω να πω κάτι άλλο μαζί σου αφού μιλάς έτσι». Μπήκε στο καμαρίνι της, έκλεισε την πόρτα και η συνέχεια είναι ανέβηκε πάνω σαν τον σίφουνα, κλώτσησε την πόρτα του καμαρινιού.

[dfp_ads id=236982]

Εγώ με αυτούς τους ήχους, έβαλα ένα παντελόνι και άρχισα να ανεβαίνω προς τα πάνω και αυτό μου είδα, ήταν η Κόνι Μεταξά έξω από το καμαρίνι που είδα αυτά τα πράγματα, η Σοφία στο πάτωμα μέσα στο καμαρίνι της, μια καρέκλα από πίσω και ο Μάνος από πάνω να λέει τα δικά του. Τράβηξα τον Μάνο έξω.

Οργισμένος ο Χρήστος Φερεντίνος με τον Μάνο Παπαγιάννη: «Έφυγε σαν ποντικός»!

Δεν είχε προηγηθεί τίποτα, ήταν πολύ ξαφνικό και απότομο. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι πως όταν τον έβγαλα από εκεί μέσα, είχε μια κοκκινίλα στο ένα του μάγουλο, αλλά δεν ήταν κάτι τρομερό ή φοβερό.

Όχι μόνο στο θέατρο, αλλά σε όλες τις δουλειές και κατά τη διάρκεια της εργασίας και πριν και μετά κάποια ένταση μπορεί να δημιουργηθεί, μπορεί να πούμε πράγματα, αλλά μου φαίνεται αδιανόητο το να κάνουμε πράγματα» αναφέρει ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την υπόθεση Παπαγιάννη – Παυλίδου

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…