Οργισμένος ο Χρήστος Φερεντίνος με τον Μάνο Παπαγιάννη: «Έφυγε σαν ποντικός»!

Χρήστος Φερεντίνος

"Ευτυχώς δεν ήμουν εκεί, γιατί δεν μπορείς να λειτουργήσεις πολιτισμένα. Δεν υπάρχουν χαρακτηρισμοί για να χαρακτηρίσουμε αυτόν τον τύπο".

Ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου οδηγούνται στις δικαστικές αίθουσες μετά το βίαιο επεισόδιο που συνέβη στα παρασκήνια του θεάτρου Χυρήριο. Ο Χρήστος Φερεντίνος, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, ξέσπασε κατά του ηθοποιού:

[dfp_ads id=236982]

«Ευτυχώς δεν ήμουν εκεί, γιατί δεν μπορείς να λειτουργήσεις πολιτισμένα. Όταν ένας άνθρωπος λειτουργεί με τέτοια βία επειδή ξέχασε μια ηθοποιός να πει την ατάκα επάνω κι έχασε το αστείο του, μπήκε οργισμένος μετά στο καμαρίνι, έσπασε την πόρτα και άρχισε να την ξυλοκοπεί. Την ξυλοκόπησε, την πέταξε κάτω. Πήγε το κορίτσι στο νοσοκομείο και ακολουθείται πλέον η νόμιμη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν χαρακτηρισμοί για να χαρακτηρίσουμε αυτόν τον  τύπο. Το νταηλίκι, όμως, δεν το έδειξε και στους αστυνομικούς όταν πήγαν να τον συλλάβουν. Έτρεχε και την έκανε από την πίσω πλευρά. Σαν ποντικός έφυγε!

Το εξοργιστικό είναι ότι όταν πήγε ο Σωτήρης Καλυβάτσης στον Παπαγιάννη και του είπε: «Μα, τι κάνεις; Χτύπησες τη γυναίκα»; Καθόταν, γέλαγε κι έλεγε: «Το έκανα για να την φοβερίσω»! Χρησιμοποίησε αυτή την έκφραση αυτός ο τύπος και δε ζήτησε καμία συγγνώμη από εκεί και πέρα».

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…