Στην κορυφή του Top 10 του zappIT η… βούρτσα της Β. Τριφύλλη!

Ποιες ειδήσεις και τηλεοπτικά θέματα σας κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον την εβδομάδα που πέρασε;

Ξεκινώντας αντίστροφα…

10. Παρουσιάστρια μιλάει για τον αυτιστικό γιό της : «Είναι εκπληκτικός…» …H γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για πρώτη φορά ανοικτά για τον γιο της ο οποίος πάσχει από αυτισμό.

9. Πασίγνωστοι παρουσιαστές πρωινής εκπομπής τα …έσπασαν στον αέρα! …Αποχώρησαν πριν τελειώσει η εκπομπή! Η παρουσιάστρια δεν προσήλθε σήμερα! Αβέβαιο το μέλλον της συνεργασίας τους!

8. Πού βρίσκεται σήμερα η Ναταλία Λιονάκη; …Άφησε την τηλεόραση και τον κινηματογράφο για να αφοσιωθεί στον Θεό. Τι κάνει σήμερα;

7. Η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το σίριαλ του Παπακαλιάτη έχει οικονομικά προβλήματα …Το άγχος της αν θα βρεί δουλειά!

6. Πώς αποχαιρέτησε το κοινό η Έλλη Στάη στο τελευταίο της δελτίο; …Μετά από ένα χρόνο ήρθε το …πλήρωμα του χρόνου και σήμερα η Έλλη Στάη είπε το τελευταίο «καλησπέρα σας» και »καληνύχτα σας».

5. Πόσα χρήματα έχει στην τράπεζα ο πιο φτωχός Έλληνας Βουλευτής; …»Εγώ ευθύνομαι για τα δεινά της χώρας»;

4. Ποια παρουσιάστρια παραιτήθηκε από την εκπομπή της; …Τι υποστηρίζει το κανάλι της;

3. Ο Γολγοθάς του Νίκου Δαδινόπουλου …Τον δικό του αγώνα δίνει ο ηθοποιός, από τη μέρα που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τη «Ζωή της Άλλης».

2. O Νίκος Ευαγγελάτος επιστρέφει στον ΣΚΑΪ! …Νέα ενημερωτική ζώνη στο prime time για τον ΣΚΑΪ ξεκινάει σε περίπου ένα μήνα με το Νίκο Ευαγγελάτο!

1. Η γκάφα της Τριφύλλη με το δώρο που πήγε στους Σκορδά – Λιάγκα! …Τι είχε ξεχάσει μέσα στη σακούλα;