Που βρίσκεται σήμερα η Ναταλία Λιονάκη;

Άφησε την τηλεόραση και τον κινηματογράφο για να αφοσιωθεί στον Θεό. Τι κάνει σήμερα;

Χθες την είδαμε στην τελευταία της ταινία, το «Deep End» που γυρίστηκε το 2008. Στα χρόνια που ακολούθησαν η ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη ξάφνιασε τους πάντες, όταν αποφάσισε να μπει σε μοναστήρι στην Κρήτη, αφήνοντας πίσω της την οικογένειά της και την καριέρα της. Που βρίσκεται σήμερα;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης», η Ναταλία Λιονάκη σήμερα μένει σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι μαζί με την μητέρα της και σπάνια οι γείτονες την βλέπουν να βγαίνει έξω από το σπίτι. Το μοναστήρι είναι γι’ αυτήν παρελθόν και δεν κρατάει πια επαφή με τον άλλοτε πνευματικό της γέροντα στην Κρήτη.

Η ηθοποιός φαίνεται πως εξακολουθεί να ζει σαν μοναχή, ντύνεται με ράσα, βγαίνει από το σπίτι μόνο για να πάει στην εκκλησία, περνάει τον καρό της διαβάζοντας παρακλήσεις και προσευχές και βλέπει μόνο μια φίλη της που μένει στη γειτονιά, παίζοντας με το μωρό της.

Το περιβάλλον της Ναταλίας Λιονάκη, η οποία έχει καταγράψει μια σπουδαία πορεία στην τηλεόραση, πρωταγωνιστώντας σε πολλά σίριαλ, διαψεύδει τυχόν επιστροφή της στη μικρή οθόνη, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.

Δείτε το βίντεο: