Ο Γολγοθάς του Νίκου Δαδινόπουλου

Τον δικό του αγώνα δίνει ο ηθοποιός, από τη μέρα που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για τη "Ζωή της Άλλης".

Αμέσως μετά το τέλος της σειράς, ο ζεν πρεμιέ του θεάτρου και κυρίως της ελληνικής τηλεόρασης δίνει τη δική του μεγάλη μάχη. Όλα ξεκίνησαν από εγχείρηση που έκανε στη σπονδυλική στήλη τον περασμένο Σεπτέμβριο, οπότε και ζητούσε επειγόντως αίμα μέσα από λογαριασμό του στο Facebook. Μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου λίγες ώρες πριν την εγχείρηση ο Νίκος Δαδινόπουλος είχε δηλώσει στην Espresso: «Θα μπω στο χειρουργείο για να μου αφαιρεθεί ένα λίπωμα το οποίο βρίσκεται εν μέσω δύο σπονδύλων και πιέζει τους νευρώνες με αποτέλεσμα να δημιουργεί ένα είδος παράλυσης στα άκρα. Μετά την αφαίρεση θα αποφορτιστεί το σημείο και θα επανέλθει στην προτέρα κατάσταση».

Η επέμβαση έγινε με επιτυχία και ο ηθοποιός προσπαθούσε να αναρρώσει στο σπίτι του. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του δεν σταθεροποιήθηκε, όπως αναμενόταν και αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα. Στην απόγνωσή του, στήριξε όλες τις ελπίδες στη συμβουλή ειδικού ο οποίος τον προέτρεψε να κάνει εισαγωγή στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Κλειστής και Ανοιχτής Νοσηλείας «Ολύμπιον» στα Χανιά. Εκεί θα παραμείνει για διάστημα δύο μηνών μέχρι να επανέλθει.

Ο αδερφός του δήλωσε στην Espresso: «Μιλάμε σχεδόν καθημερινά μαζί και χθες ένιωσα ότι είναι κουρασμένος. Σε αυτό το κέντρο εισήχθη για να αποφύγει κι άλλες παρενέργειες, όπως είναι οι θρομβώσεις. Τι να σας πω… οι γιατροί είναι φειδωλοί στις πληροφορίες».

Ο Νίκος Δαδινόπουλος επανεμφανίστηκε στην τηλεόραση μετά από μακρύ διάστημα απουσίας, στη σειρά «Η Ζωή της Άλλης» που έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης.

Διαβάστε ακόμα:

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας της Άβας Γαλανοπούλου

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός και τραγουδιστής έφτασε ένα βήμα πριν την αυτοκτονία!

Κωμικός μας ηθοποιός δηλώνει ότι παλεύει με τη δόση του δανείου του

Πασίγνωστος ζεν πρεμιέ δηλώνει ότι έχει χτυπήσει τις συντρόφους του!

Οι δύσκολες στιγμές της Πελαγίας Κυδωνάκη

Ο Πέτρος Λαγούτης μιλάει για τη δύσκολη στιγμή της ζωής του