Οι δύσκολες στιγμές της Πελαγίας Κυδωνάκη

Η αγαπημένη αστρολόγος μιλάει για την τραγική περίοδο που πέρασε και τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της ζωής της.

Η Πελαγία Κυδωνάκη -το ευρύτερο κοινό την γνώρισε μέσα από τις εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη- άνοιξε την καρδιά της στον Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό ΟΚ και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε μέσα στο 2011, όταν ο αγαπημένος της γιος είχε ένα ατύχημα που παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή.

«Αυτό που του έλεγα εκείνο το διάστημα ήταν να προσέχει. Δυστυχώς, ο φίλος του που οδηγούσε τη μηχανή, δεν είναι πια μαζί μας. Ο γιος μου, ύστερα από τρεις μήνες στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί μου έλεγαν ότι κινδυνεύει να μείνει ανάπηρος, είναι καλά τώρα. Εγώ εκείνο το διάστημα είχα επιλέξει να κλείσω τα αφτιά μου και πίστευα μέσα μου ότι θα γίνει καλά. Δεν ξέραμε, λόγω των πολλαπλών αιματωμάτων, αν θα συνερχόταν, αν θα είχε επαφή με το περιβάλλον, αν θα μπορεί να ξαναμιλήσει, αφού για όσο διάστημα έμεινε στο νοσοκομείο ήταν σε μόνιμη καταστολή. Ήταν μια τραγική περίοδος για μένα, αλλά δεν έχασα δευτερόλεπτο την πιστη μου και κατάλαβα ότι οι άνθρωποι έχουμε τη δύναμη της ψυχής. Και τελικά άρχισαν να ανοίγονται πόρτες και να δίνονται λύσεις, εκεί που δεν τις περίμενε κανένας».

Τι θυμάστε από τις στιγμές που αρχίσατε να επικοινωνείτε και πάλι με τον γιο σας;

«Ύστερα από περίπου σαράντα μέρες βγήκε από τη μονάδα εντατικής παρακολούθησης και άρχισε να μας ρωτάει τι είχε συμβεί. Ήταν από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της ζωής μου. Αυτή η εμπειρία με έμαθε πολλά. Πρώτα απ' όλα συνειδητοποίησα ότι ο άνθρωπος δεν είναι μόνο σώμα, αλλά υπάρχει μια άλλη ενέργεια από την οποία αντλούμε ζωή».

Γιάννης: »Μου στάθηκε πάρα πολύ η οικογένειά μου, αλλά και οι φίλοι μου. Δεν με άφησαν λεπτό. Ήταν συνεχώς δίπλα μου».

Διαβάστε ακόμα:

Οι δύσκολες ώρες της Θεοπούλας

Ο Λάκης δεν έχει πια κοντά του την Ανθούλα

Νατάσα Μανίσαλη: Ο καρκίνος που την σημάδεψε