Κωμικός μας ηθοποιός δηλώνει ότι παλεύει με τη δόση του δανείου του

Που ξόδευε παλαιότερα τα χρήματά του;

Τον γνωρίσαμε πριν από λίγα χρόνια και το ταλέντο του έλαμψε αμέσως. Έκτοτε, πρωταγωνιστεί σε πολλές επιτυχημένες σειρές και αποσπά τις καλύτερες κριτικές από το κοινό, αλλά και απο τους περισσότερους συναδέλφους του. Η ζωή ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολη και πίσω από τα φώτα του θεάτρου υπάρχει συχνά η άλλη της πλευρά, η πιο δύσκολη.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης εξομολογείται στον Αλέξανδρο Πρίφτη για το περιοδικό PEOPLE:

Η ζωή σου ήταν εύκολη μέχρι σήμερα;

Σε γενικές γραμμές, θα έλεγα πως ήταν αρκετά εύκολη. Όμως αντιμετωπίζω κι εγώ διάφορα θέματα. Για παράδειγμα, έχω πάρει ένα σπίτι με δάνειο, χωρίς να γνωρίζω τι μπελάς θα μας βρει τώρα με την κρίση και κάθε μήνα παλεύω με τη δόση του δανείου μου. Είναι ένας μεγάλος βραχνάς που με περιμένει κάθε μήνα και με δυσκολεύει, όμως δουλεύω πολύ σκληρά. Ωστόσο, επειδή έβγαζα ικανοποιητικά χρήματα, ήθελα κάπου να τα επενδύσω για να μην τα φάω από εδώ και από εκεί, αφού είμαι πολύ σπάταλος.

Που ξόδευες τα χρήματά σου;

Έβγαινα αρκετά συχνά, πήγαινα με φίλους και την κοπέλα μου σε εστιατόρια και τρώγαμε, ψώνιζα διάφορα πράγματα, ενώ σήμερα τα έχω μειώσει στο ελάχιστο. Προτιμώ να κάθομαι σπίτι να αράζω και να βλέπω dvd.

Διαβάστε ακόμα:

Η γοητεία του Τσαλταμπάση αποσυντονίζει την Ελένη!

Πασίγνωστος ζεν πρεμιέ δηλώνει ότι έχει χτυπήσει τις συντρόφους του!

Οι δύσκολες στιγμές της Πελαγίας Κυδωνάκη

Ο Πέτρος Λαγούτης μιλάει για τη δύσκολη στιγμή της ζωής του