Σίσσυ Χρηστίδου: Όσα είπε στην έναρξη, στην πρώτη εκπομπή μετά τον χωρισμό

Σίσσυ Χρηστίδου

Έτσι ξεκίνησε την εκπομπή η παρουσιάστρια...

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν, μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και ο χωρισμός αυτός έπεσε σαν «βόμβα» στη showbiz. Κανείς δεν είχε την παραμικρή υποψία για την απόφαση που είχε πάρει το ζευγάρι. Η παρουσιάστρια επέλεξε να κάνει γνωστή την είδηση μέσα στην περίοδο του Πάσχα, ενώ δεν είχε εκπομπή. Σήμερα, Σάββατο 4 Μαΐου, η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στο τηλεοπτικό της πόστο.

Υπό τους ήχους του τραγουδιού «Άνοιξη», η παρουσιάστρια είπε στην έναρξη της εκπομπής: «Καλημέρα! Καλώς ήρθατε σε αυτή τη χαρούμενη εκπομπή «Έλα χαμογέλα», είμαστε εδώ συντονισμένοι! Χρόνια πολλά σε όλους! Χριστός Ανέστη ρε παιδιά! Ελπίζω να περάσατε όμορφα το Πάσχα σας». Στη συνέχεια, η Σίσσυ ρώτησε τους συνεργάτες της: «Τι κάνατε; Πώς περάσατε»;

Η παρουσιάστρια δεν θέλησε να κάνει καμία αναφορά στο θέμα. Εξάλλου, όπως είχε δηλώσει στο μήνυμα της μέσα από τον λογαριασμό της στο youtube: «Δεν ήθελα να πω κάτι μέσα από την εκπομπή γιατί δεν είναι δικός μου χώρος. Εδώ αισθάνομαι αρκετά ασφαλής».

Η Σίσσυ Χρηστίδου σπάει τη σιωπή της για τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη!