Η Σίσσυ Χρηστίδου σπάει τη σιωπή της για τον χωρισμό από τον Θοδωρή Μαραντίνη! – Βίντεο

Σίσσυ Χρηστίδου

Συγκλονίζει η εξομολόγηση της παρουσιάστριας: "Για εμένα προσωπικά είναι πολύ δύσκολη αυτή η φάση, γιατί..."

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν, πριν από λίγες μέρες μέσα από τα social media. Ο χωρισμός αυτός ήταν “βόμβα” για τη showbiz, καθώς κανείς δεν είχε την παραμικρή υποψία. Η παρουσιάστρια επέλεξε να κάνει γνωστή την είδηση μέσα στην περίοδο του Πάσχα, ενώ δεν έχει εκπομπή. Καμία δήλωση δεν είχε γίνει μέχρι σήμερα για το θέμα από το ζευγάρι.

Μέσα από το κανάλι της στο YouTube, η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό της. Μέσα από βίντεο που ανάρτησε, λέει τα εξής:

“Δεν ήθελα να πω κάτι μέσα από την εκπομπή γιατί δεν είναι δικός μου χώρος. Εδώ αισθάνομαι αρκετά ασφαλής. Πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε με τον Θοδωρή ως σύντροφοι. Είναι αρκετά δύσβατο το μονοπάτι αυτή τη στιγμή. Δεν θέλω να σας πω πολλά, απλά νιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω, γιατί όλες αυτές τις μέρες έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για μας και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Ήθελα να σας πω ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια και μετά από μεγάλη προσπάθεια που κάναμε να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια με τον πατροπαράδοτο τρόπο ενωμένη, είδαμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Αποφασίσαμε ότι σαν ζευγάρι δεν θα είμαστε πια μαζί, θα είμαστε όμως σαν οικογένεια. Οικογένεια αγαπημένη ότι και να γίνει και δυνατοί για τα δύο μας παιδιά που πάντα θα μας κρατάνε μαζί στον ίδιο δρόμο.

Για εμένα προσωπικά είναι πολύ δύσκολη αυτή η φάση, γιατί δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη με όλη αυτή την ιδέα. Γενικότερα δεν μεγάλωσα μέσα σε τέτοιο περιβάλλον. Μεγάλωσα μέσα σε δεμένες και αγαπημένες οικογένειες. Δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη πώς πρέπει να το αντιμετωπίσω. Όταν με έναν άνθρωπο ενώνεσαι με τα ιερά δεσμά του γάμου, πιστεύεις, ελπίζεις και προσδοκείς ότι αυτό θα είναι για πάντα. Όταν δεν σου βγαίνει αυτό το για πάντα, το παίρνεις σαν προσωπική αποτυχία.

Είμαστε όμως αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια ενωμένη και αγαπημένη κάτω από διαφορετικό πρίσμα, από μια διαφορετική συνθήκη, αλλά με την ίδια αγάπη και αφοσίωση. Απλά έχουμε να ανακαλύψουμε μόνοι μας ποιος θα είναι ο τρόπος για να το κάνουμε αυτό. Αυτή τη στιγμή είναι μετέωρο το έδαφος κάτω από τα πόδια μας. Είμαστε και οι δύο μπερδεμένοι και χαμένοι μέσα σε αυτό γιατί είναι πάρα πολλά τα χρόνια που λειτουργούσαμε σαν να είμαστε ένα και θέλουμε το χρόνο και τον χώρο για να δούμε πώς όλο αυτό θα μπορέσει να λειτουργήσει με έναν τρόπο ιδανικό για μας και για τα παιδιά μας, παραμένοντας οικογένεια”.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…