Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απαντά για την Ιωάννα Μπέλλα – Χαμός στους Κου Κου: «Συγκλονιστική ελαφρότητα»!

Γρηγόρης Αρναούτογλου

"Θεωρώ ότι ο κόσμος που διαχειρίζεται τέτοιου είδους ερωτήσεις πρέπει να έχει και την κοινωνική μόρφωση και το αξιακό σύστημα να ξέρει τι πρέπει να βγει στον αέρα".

Η Ιωάννα Μπέλλα και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκαν στο επίκεντρο σχολιασμού και σκληρής κριτικής μετά την δήλωση της Σταρ Ελλάς στο The 2Night Show ότι: «Ξύλο.. Εντάξει… Έχω φάει ένα χαστούκι. Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Στον έντονο τσακωμό, έτσι; Ποια γυναίκα δεν έχει φάει; Όποια γυναίκα πει ότι δεν έχει φάει ή ότι δεν έχει κάνει πλαστική, λέει ψέματα».

Έπαθε σοκ η Φαίη Σκορδά με την Ιωάννα Μπέλλα! «Κόψτε το βίντεο! Κόψτε το»!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε πρώτη φορά για το θέμα, με δήλωση που έκανε Στη φωλιά των Κου Κου και τον Γρηγόρη Μπάκα:

«Έμεινα κι εγώ λίγο άναυδος που το είπε έτσι και της απαντάω λίγο αργότερα δεν έχει συμβεί αυτό, ούτε όλες οι γυναίκες έχουν φάει ξύλο, ούτε όλες οι γυναίκες έχουν κάνει πλαστική επέμβαση. Μου απαντάει η κοπέλα ναι έχεις δίκιο, τα πράγματα πρέπει να λύνονται με τον λόγο, δεν λύνονται με τη βία, δεν θέλω να μου ξανασυμβεί και βάζει μια τελεία. Δεν ξέρω τι πρέπει να της κάνω. Πρέπει να της φωνάξω; Έχω πάρει τόσες πολλές φορές θέση γι’ αυτό το θέμα που μου φαίνεται λίγο παράξενο, γιατί βλέπω ότι γίνονται κάποιοι λίγο επιθετικοί. Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν έπαιξε κανείς παρακάτω το τι είπε.

Δεν κάνω εγώ τέτοιες λογοκρισίες, προσπαθώ να κόψω στο μοντάζ ότι μου λένε να κόψω. Αλλιώς είναι λογοκρισία. Προσπάθησα να της εξηγήσω με έναν δικό μου τρόπο ότι όλο αυτό είναι λάθος, γιατί της απάντησα. Της είπα δεν έχουν φάει όλες οι γυναίκες ξύλο, ούτε όλες οι γυναίκες έχουν κάνει πλαστικές, πώς το λες αυτό; Και μου είπε έχεις δίκιο, δεν θέλω να μου ξανασυμβεί αυτό και ότι όλα πρέπει να λύνονται με τον λόγο, όχι με το ξύλο. Θα το θεωρήσω μια παράξενη στιγμή σε μένα, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι θα έπρεπε να τη ζορίσω λίγο περισσότερο. Δε συνέβη γιατί έβαλε αυτή την άνω τελεία, αλλά στο μέλλον θα το έχω υπόψιν μου».

Έξαλλη η Μαριλού Ρεπαπή! «Δεν μπορώ να δεχτώ καθόλου την αντίδραση του παρουσιαστή…»

Μετά την προβολή του βίντεο, η Μαριλού Ρεπαπή πήρε τον λόγο, καθώς η ίδια είχε τοποθετηθεί κατά του παρουσιαστή στην εκπομπή της Πέμπτης. Αυτή τη φορά, η δημοσιογράφος έδωσε σκληρή απάντηση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Εγώ δεν μπορώ να βάλω στο ίδιο καζάνι τις πλαστικές με την έμφυλη βία. Το «δεν έχουν φάει όλες οι γυναίκες ξύλο ή δεν έχουν κάνει όλες οι γυναίκες πλαστικές» δεν είναι θέση. Είναι πάρα πολύ σημαντικό το κοινωνικό ζήτημα και αν ως παρουσιαστής δεν μπορείς να το διαχειριστείς, μην κάνεις την ερώτηση. Τι σημαίνει «ότι μου λένε κόβω»; Μην τρελαθούμε τώρα εδώ πέρα! Αν κάποιος βγει και πει κάτι πολύ βαριά ρατσιστικό, θα το κόψουμε. Αντιστοίχως, όταν πρέπει να προστατέψεις τα κορίτσια εκεί έξω που ακούν αυτό το πράγμα, να αντιμετωπίζεται με συγκλονιστική ελαφρότητα και όλο αυτό να βγαίνει στον αέρα. Θεωρώ ότι ο κόσμος που διαχειρίζεται τέτοιου είδους ερωτήσεις πρέπει να έχει και την κοινωνική μόρφωση και το αξιακό σύστημα να ξέρει τι πρέπει να βγει στον αέρα. Δεν είναι λογοκρισία αυτό το πράγμα».

Πιο ήπιος στην αντίδρασή του, ο Κρατερός Κατσούλης σημείωσε: «Μπορώ να καταλάβω πώς είναι να ξαφνιαστείς ακόμα και αν είσαι πολύ έμπειρος και ο Γρηγόρης το κατάλαβε από μόνος και το είπε ότι ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο αιχμηρός, απλώς όταν είσαι στο στούντιο και έχεις απέναντί σου τον άνθρωπο και προσπαθείς να καταλάβεις τι συμβαίνει, αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι που έχει ειπωθεί είναι λάθος και ψάχνεις να βρεις πώς θα το φτιάξεις αυτό το κομμάτι χωρίς να γίνει μια μεγάλη ρήξη και να γίνει η εκπομπή χωρίς να έχεις αφήσει μια λάθος πληροφορία. Το τι θα έκανε ο καθένας μας στη θέση του είναι μια άλλη ιστορία».

«Έχει ειπωθεί κάτι το οποίο νομιμοποιεί τη βία!», παρατήρησε σε έντονο ύφος η Μαριλού Ρεπαπή και ο Κρατερός Κατσούλης απάντησε εξίσου έντονα: «Δεν νομιμοποιεί τίποτα. Το να βγω εγώ να πω μια χαζομάρα, χαρακτηρίζει εμένα, στον βαθμό που μπορεί να με χαρακτηρίσει μία δήλωσή μου. Δεν μπορούμε να χαρακτηρίζουμε ανθρώπους από μία φράση, δεν μπορούμε να χαρακτηρίζουμε όλη τους τη ζωή. Ήρεμα! Δεν νομιμοποιείται τίποτα! Αυτό δεν αναιρεί την άστοχη δήλωση, ούτε είναι κανείς υπέρ της βίας των γυναικών. Όλοι κατά είμαστε. Ούτε ο Γρηγόρης είναι υπέρ της βίας».

Η Ιωάννα Μπέλλα απολογήθηκε για τη δήλωση που έκανε έξαλλη τη Φαίη Σκορδά!

Η Κατερίνα Καραβάτου από την πλευρά της, τόνισε τα εξής: «Η ουσία του πράγματος ήταν πολύ λάθος. Αυτό που πρέπει να μείνει και να τονίζεται είναι ότι όλο αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο λάθος και είναι καλό να συνειδητοποιείται από όλες τις πλευρές. Κανείς δεν είναι τέλειος, όλοι έχουμε κάνει λάθη, είναι ξεκάθαρο αυτό. Όλοι μπορεί να έχουμε βρεθεί σε κάποιες στιγμές στη δουλειά μας που να μην μπορέσαμε να ανταποκριθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Από αυτό ας μάθουμε και ας κρατήσουμε αυτό που πρέπει να περάσει: το μήνυμα εναντίον της βίας»!

Φαίη Σκορδά για Ιωάννα Μπέλλα: «Το μόνο που τη νοιάζει είναι τα καλλιστεία και ο τίτλος»!