Φαίη Σκορδά για Ιωάννα Μπέλλα: «Το μόνο που τη νοιάζει είναι τα καλλιστεία και ο τίτλος»!

Φαίη Σκορδά

"Για το Miss Universe εγώ θα προτιμούσα να είναι ένα κορίτσι που θα μπορούσε να πει και 5 πράγματα".

Η Ιωάννα Μπέλλα με τη δήλωσή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Εντάξει… Έχω φάει ένα χαστούκι. Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Στον έντονο τσακωμό, έτσι; Ποια γυναίκα δεν έχει φάει; Όποια γυναίκα πει ότι δεν έχει φάει ή ότι δεν έχει κάνει πλαστική, λέει ψέματα», βρέθηκε στο επίκεντρο πολλών αντιδράσεων και σκληρής κριτικής. Η ίδια, το απόγευμα της Τετάρτης προσπάθησε να απολογηθεί με μια δήλωσή της, όμως δεν είναι σίγουρο αν τα κατάφερε…

Η Ιωάννα Μπέλλα απολογήθηκε για τη δήλωση που έκανε έξαλλη τη Φαίη Σκορδά!

Στο Πρωινό της Πέμπτης, λοιπόν, το θέμα συνεχίστηκε και οι τοποθετήσεις των συντελεστών της εκπομπή ήταν ιδιαιτέρως σκληρές.

Φαίη Σκορδά: «Όταν περνάς μια δύσκολη κατάσταση δεν μπορείς μετά να χασκογελάς. Μπορεί να αιφνιδιάστηκε από την ερώτηση αλλά δε γίνεται να γελάσεις. Εγώ βλέπω ένα πολύ φιλόδοξο πλάσμα. Το μόνο που τη νοιάζει είναι τα καλλιστεία και ο τίτλος! Πιστεύω ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι να πετύχει σε αυτό το κομμάτι. Για το Miss Universe εγώ θα προτιμούσα να είναι ένα κορίτσι που θα μπορούσε να πει και 5 πράγματα».

Άρης Καβατζίκης: «Σε άλλο κράτος μπορεί ήδη να την είχαν καλέσει πίσω, θα της έπαιρναν ήδη τον τίτλο. Αυτό που είπε η Ιωάννα Μπέλλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ένα πολύ μεγάλο ατόπημα, την συμπονώ γιατί δυστυχώς είναι μόνη της και δεν έχει έναν άνθρωπο να την βοηθήσει. Τη συμπονώ πραγματικά που είναι μόνη της σε αυτό το μονοπάτι. Το κορίτσι είναι μόνο για λύπηση! Δεν έχει έναν  άνθρωπο να την βοηθήσει στις συνεντεύξεις και την αφήνουν να εκτίθεται με αυτόν τον τρόπο. Γιατί το κορίτσι έχει φάει ξύλο, όντως, και μπουνιές…».

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Να πάνε σχολείο να μορφωθούν, να ξέρουν να μη λένε βλακείες! Αυτή η κοπέλα δεν υπήρχε δοκιμαστικό στο οποίο να μην είχε πάρει μέρος. Θέλετε να γίνετε διάσημοι; Να γίνετε! Αλλά στο δρόμο να ανοίξετε ένα βιβλίο για να μη λέτε όλες αυτές τις μπαρούφες»!

Ιωάννα Μπέλλα: Έξαλλη η Μαριλού Ρεπαπή! «Δεν μπορώ να δεχτώ καθόλου την αντίδραση του παρουσιαστή…»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…