Ιωάννα Μπέλλα: Έξαλλη η Μαριλού Ρεπαπή! «Δεν μπορώ να δεχτώ καθόλου την αντίδραση του παρουσιαστή…»

Ιωάννα Μπέλλα

«Με κάνει έξαλλη αυτό το πράγμα.»

«Ξύλο.. Εντάξει… Έχω φάει ένα χαστούκι. Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Στον έντονο τσακωμό, έτσι; Ποια γυναίκα δεν έχει φάει; Όποια γυναίκα πει ότι δεν έχει φάει ή ότι δεν έχει κάνει πλαστική, λέει ψέματα» δήλωσε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ιωάννα Μπέλλα και προκάλεσε κύμα αντιδράσεων. Έξαλλη η δημοσιογράφος Μαριλού Ρεπαπή Στη Φωλιά των Κου Κου υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι ευθύνες για τα όσα ακούστηκαν στον αέρα έχει και ο παρουσιαστής και το κανάλι.

«Μου φαίνεται συγκλονιστικό ότι το 2018, γιατί αυτό που δεν έχουμε κερδίσει οι άνθρωποι είναι να μην ασκείται έμφυλη βία, ότι πρέπει να το εξηγήσουμε και να παίζουν τέτοιες δηλώσεις στην τηλεόραση σαν να μην έγινε τίποτα. Φυσικά και έγινε κάτι, γιατί ό,τι επιτρέπεις αυτό θα συνεχίσει. Η γραμμή SOS το 2018 έχει δεχτεί 5100 κλήσεις από γυναίκες. Το 81% αφορούν έμφυλη βία. Μου «καίει» τον εγκέφαλο ότι αυτή η δήλωση έγινε από ένα κορίτσι που στην «απολογία» του θέλει να αποτελεί και πρότυπο.

Θέλεις να αποτελείς πρότυπο; Εφόσον το έχεις ζήσει βγες και μίλα! Καταδίκασε το! Και επίσης δεν μπορώ να δεχτώ καθόλου την αντίδραση του παρουσιαστή τη στιγμή που ακούει ένα τέτοιο πράγμα να μην πει «Ε όχι! Δεν είναι έτσι! Αυτό που λες δεν επιτρέπεται!». Αυτό το πράγμα πέρασε – γιατί η εκπομπή είναι μαγνητοσκοπημένη – από παρουσιαστή, από μοντάζ, από κανάλι και έπαιξε στον αέρα το 2018. Που πρόσφατα υπήρχε ένα περιστατικό με κορίτσι που έχασε τη ζωή του απλά επειδή είπε όχι. Με κάνει έξαλλη αυτό το πράγμα. Επειδή έχω δουλέψει σε τέτοια εκπομπή. Πάρα πολλές φορές λένε χοντράδες – όταν είσαι κοινωνικά αμόρφωτος – δεν επιτρέπεις να παίξουν τέτοια πράγματα στον αέρα. Υπάρχουν πάρα πολλές φορές που έχουν κοπεί πράγματα στο μοντάζ γιατί δεν είναι καλή τηλεόραση για την κοινωνία, όχι για τα νούμερα», ανέφερε η Μαριλού Ρεπαπή.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!