Ο εκνευρισμός της Βόσσου με την επιτροπή του YFSF

«Εδώ είναι ένα παιχνίδι που κρίνει μιμήσεις, δεν κρίνει τους καλλιτέχνες που κάνουμε»

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στην κάμερα του «eXceL!ent» και έκανε τα παράπονα της για την χαμηλή βαθμολογία που παίρνει από τους κριτές στο σόου…

«Ούτε θυμώνεις, ούτε στεναχωριέσαι απλά αντικειμενικά και επειδή η θέση η δική μου θα μπορούσε να είναι και στην επιτροπή, λόγω και της εμπειρίας μου και των χρόνων μου, κρίνοντας τον εαυτό μου σαν επιτροπή είμαι πάρα πολύ αυστηρή. θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι λίγο περίεργα. Να πάιρνω τώρα συνεχόμενα τριάρι και τεσσάρι, νομίζω δεν είναι αντικειμενικό.

Από εκεί και πέρα σεν είναι θέμα αδικίας γιατί εδώ στο παιχνίδι έχουμε έρθει για έναν συγκεκριμένο σκοπό και να είμαστε καλά. Δεν είμαι ο άνθρωπος που επειδή έχω γνώση και εμπειρία θεωρώ ότι πρέπει να είμαι σε μία καρέκλα και να κρίνω, τα πάντα, δεν εννοω για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θέλω να παίζω κιόλας, είναι στο στυλ μου. Εγώ μαθαίνω και από τους νεότερους. Δεν είναι θέμα εύνοιας, είναι θέμα αντικειμενικότητας» απάντησε η Σοφία Βόσσου σχετικά με τα σχόλια αλλά και τη χαμηλή βαθμολογία που λαμβάνει στο show.

Τι είπε η Σοφία Βόσσου σχετικά με τον Παντελή Παντελίδη και τα σχόλια του Ζαχαράτου; Δείτε τα σχόλια της στο βίντεο που ακολουθεί:

//www.youtube.com/embed/1TPgNy0DUSU