Βόσσου: «Η Τατιάνα με στήριξε σε μία δύσκολη στιγμή της ζωής μου”

Διαβάστε όσα είπε η Σοφία Βόσσου για την επιστροφή της στην τηλεόραση...

 Εδώ και τρεις μήνες, έχετε επιστρέψει στην τηλεόραση, με την εκπομπή «ΜΙΛΑ”.

Μου αρέσει πάρα πολύ το concept της εκπομπής και η συνεργασία με τις υπόλοιπες κυρίες, διότι το ήξερα πάρα πολύ καλά. Με τη Μαρία Σταματέρη και με τη Σανούλα είμαστε πολύ φίλες.. Με την Τατιάνα είχαμε αγαπημένη  σχέση, χωρίς να κάνουμε παρέα. Σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου, δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από την Τατιάνα  και με συγκλόνισε. Ενδιαφέρθηκε γαι μένα ενώ δεν ήταν φίλη μου. Εξαιρώ την Τζούλη Αγοράκη, που δεν την ήξερα καθόλου, αλλά, γνωρίζοντας τη, έχω αρχίσει να την αγαπώ πολύ.

Είναι εύκολη η «συγκατοίκηση”;

Δεν έχει κανένα πρόβλημα- και το λέω ειλικρινώς. Θα διαφωνήσουμε, αλλά πάντα με γέλιο. Δεν το παίζουμε! Έχουμε τις κόντρες μας, σαν φίλες που έχουν βγει έξω και μιλάνε. Η αύρα των ανθρώπων στην εκπομπή είναι καλή. Ξέρω ότι όλοι στοιχημάτιζαν ότι θα τσακωθούμε, ότι θα βγάλουμε τα μαλλιά μας! Όμως, η μια σέβεται την άλλη.

Σας λείπει η τηλεόραση;

Οχι. Δεν μου έλειψε ποτέ η τηλεόραση. Η ζωή κάνει κύκλους, και επειδή εγώ έχω περάσει από πολλά πράγματα, ποτέ δεν λειτουργώ αθροιστικά πάνω μου. Θα ήμουν πολύ στεναχωρημένη αν δεν είχα την υγεία μου, αν δεν μπορούσα να χαμογελάσω. Πάντα έχω προτεραιότητα τη ζωή μου. Η ζωή είναι πολύ σημαντική.  Δεν μπορείς να τη φυλακίζεις κα να την εγκλωβίζεις στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, την επιτυχία,τα σουξέ και τα λεφτά. Δεν εγκλώβισα ποτέ την προσωπικότητα μου σε μια εικόνα που σου αποφέρει εφήμερα πράγματα. Δεν έπεσα ποτέ σε αυτό το παραμύθι.

Πηγή: ΕΓΩ από τον Γιάννη Βίτσα

Διαβάστε ακόμη:

Βόσσου: «O Ανδρέας υπήρξε πολύ καλός πατέρας”

Σταρόβας σε Βόσσου: «Σου λείπει κάτι χοντρο” ;

Η αποκάλυψη στο «ΜΙΛΑ” που άφησε άφωνη την Τζούλη