Ξέσπασε η Βόσσου για τα σχόλια για την εμφάνιση της στη Eurovision

«Υπάρχει λοιπόν το χρυσό ρητό, "σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε" Όσον αφορά τώρα για το μπούστο μου...»

Για τα σχόλια γύρω από την εμφάνισή της στον ελληνικό τελικό της Eurovision κλήθηκε να απαντήσει σήμερα η τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου, η οποία τη βραδιά του Eurosong ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τη Demy και μας τραγούδησαν την «'Ανοιξη».

«Δε θα κάτσω να απολογηθώ για την εμφάνισή μου τώρα. Από πότε θα απολογούμαι για την εμφάνισή μου και σε ποιους; Δε το καταλαβαίνω αυτό. Θεωρώ πως η εμφάνισή μου από τη στιγμή που άρεσε σε εμένα, ήταν πάρα πολύ ωραία. Συμβουλεύτηκα τους ειδικούς που θεωρώ εγώ και έχω τόσα χρόνια συνεργάτες.

Βγήκα μια χαρά, μου άρεσα. Αν δε μου άρεσα θα τους έλεγα ξέρετε κάτι, έχετε δίκιο. Το θέμα της εμφάνισης του κάθε ανθρώπου είναι υποκειμενικό. Υπάρχει λοιπόν το χρυσό ρητό, «σ'όποιον αρέσουμε για τους άλλους δε θα μπορέσουμε» Όσον αφορά τώρα για το μπούστο μου, το έχω και είναι φυσικό.

Ε δε θα το καταπιέσω κιόλας γιατί κάποιοι θεωρούν ότι η γυναίκα πρέπει να έιναι ανδρογύναιο σήμερα. Γιατί συνήθως δικαιολογούν τα ντεκολτέ σε γυναίκες που δεν έχουν στήθος. Αυτό είναι λίγο πονηρό και ύπουλο θα έλεγα.' απάντησε η Σοφία Βόσσου με έντονο ύφος.

Δείτε την απάντησή της: