Ν. Σφακιανάκης: Η ανατρεπτική συνέντευξη στην Τατιάνα! Γιατί δεν θα πληρώσει το χαράτσι;

" H Χρυσή Αυγή είναι απόφαση μιας μερίδας του λαού και πρέπει να τη σέβεστε"

Ο Νότης Σφακιανάκης ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Τατιάνας και μίλησαν για… όλα! Ο τραγουδιστής έχει τις δικές του απόψεις που κάποιες φορές είναι ακραίες αλλά δεν διστάζει να της εκφράσει…

Αυτό έκανε και στην συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Μίλα. Ο Νότης μίλησε για την αγανάκτηση και την κούραση που νιώθει ο κόσμος από τους κυβερνώντες κάτι που, όπως υποστήριξε, ήθελαν να πετύχουν ενώ οι τελευταίες διαμαρτυρίες ήταν σαν να μην έγιναν καθόλου.

Ακόμα, αποκάλυψε πως είναι από αυτούς που δεν πληρώνει το χαράτσι. “Δεν οφείλω στο κράτος, δεν δίνω τίποτα”, ανάφερε χαρακτηριστικά. Το χαράτσι, υποστήριξε, είναι στην ουσία τα λεφτά που χρωστάει το κράτος στη ΔΕΗ από τα κτίρια που στεγάζει διάφορες υπηρεσίες. Η Τατιάνα τον ρώτησε για το γεγονός ότι δεν θα έχουμε λεφτά αν δεν πληρώνουμε το χαράτσι και απάντησε: “ Οι Γερμανοί μας χρωστάνε από δάνεια και πολεμικές αποζημιώσεις και αυτοί είναι που θα έπρεπε να μας δώσουν πίσω λεφτά.”

Στη συνέχεια, υπογράμμισε πως μπροστά στη σημερινή δικτατορία ο Παπαδόπουλος ήτανε Άγιος. Ωστόσο ξεκαθάρισε: “Εγώ δεν ανήκω πολιτικά σε κανένα χώρο”. Δεν ταυτίζεται ούτε με την αριστερά, ούτε με τη δεξιά γιατί απλά δεν τον ενδιαφέρουν οι χώροι.

Φυσικά, δεν παρέλειψε να πει τη γνώμη του και για την Χρυσή Αυγή. “Η Χρυσή Αυγή είναι απόφαση μιας μερίδας του λαού και θα πρέπει να τη σέβεστε”, δήλωσε και πρόσθεσε για τους ελέγχους τους οποίους κάνει σε λαθρομετανάστες οι οποίοι δεν έχουν χαρτιά: “Δεν έχω πρόβλημα, γιατί κάποιος πρέπει να κάνει κάτι και γιατί σε λίγο στην Ελλάδα έτσι όπως πάει οι Έλληνες θα γίνουμε μειονότητα οι Έλληνες.”

Επίσης, μίλησε και για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα. “Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μου λέει τίποτα σαν πρόσωπο, σε κάποια συμφωνώ σε κάποια άλλα διαφωνώ”, υποστήριξε. Συμφωνεί στις θέσεις οι οποίες αντιδρά στο ξεπούλημα της χώρας αλλά σε ότι αφορά τις θέσεις του και το ότι υπερασπίζεται τους λαθρομετανάστες πιο πολύ από τους Έλληνες είπε: “στην αριστερά δεν ντρέπονται λίγο;”

Δείτε το βίντεο