Στ. Ρόκκος στην Τατιάνα: “Έχω τέσσερα παιδιά και ζορίζομαι με την κρίση”

Λίγο πριν την πρεμιέρα του, ο Στέλιος Ρόκκος βρέθηκε στο πλατό του “Μίλα” μοιράστηκε με την Τατιάνα και τους τηλεθεατές της εκπομπής άγνωστες πτυχές από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

 Ο τραγουδιστής έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη μιλώντας με απόλυτα ειλικρίνεια και το χαρακτηριστικό του χιούμορ για τους γάμους του, τα παιδιά του, τον έρωτα και το πάθος και φυσικά την μουσική!

Ο Στέλιος μίλησε για την πρώην σύζυγο του, την Νικολέττα που την αγαπάει πολύ τώρα που δεν είναι ζευγάρι και είναι διαρκώς δίπλα της. Χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους και μάλιστα πολλές φορές συζητάνε μεταξύ τους για τις κατά καιρούς σχέσεις τους. Δεν νιώθει ζήλια για εκείνη ενώ δεν αποκλείει να ζήσει ξανά μαζί της και να γεράσουν μαζί.

Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα πρόσφατα δημοσιεύματα που τον ήθελα να έχει σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου. Ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως η παρουσιάστρια είναι καλή του φίλη.

Ακόμα, μίλησε για την κρίση και πως δυσκολεύεται να ζει όλα του τα παιδιά. “Έχω τέσσερα παιδιά και ζορίζομαι με την κρίση”, ανέφερε. Ο ίδιος την βγάζει με πολύ λίγα χρήματα και σε αυτό που δίνει μεγαλύτερη σημασία είναι να είναι υγιής.

Όσον αφορά το θέμα γάμος, ο τραγουδιστής υποστήριξε πως θέλει να κάνει μόνο θρησκευτικούς γάμους γιατί δεν του αρέσουν οι πολιτικοί κι ενώ ήθελε να έχει κάνει μόνο ένα, δεν του “έκατσε”. Πλέον, δεν μπορεί να παντρευτεί καθώς έχει συμπληρώσει τους τρεις που ορίζει η εκκλησία. “Δεν με αφήνει ο παπάς”, δήλωσε χαρακτηριστικά. Επίσης, τόνισε αστειευόμενος πως η γυναίκα που θα είναι δίπλα του δεν πρέπει ποτέ να τον γνωρίσει στην μαμά της…

Τέλος, αποκάλυψε πως αυτό το διάστημα είναι μόνος του και αυτό είναι κάτι που τον δυσκολεύει καθώς δεν έχει υπάρξει ποτέ πολύ καιρό χωρίς σχέση.

Στην εκπομπή μίλησε για τον τραγουδιστή και ο καλός του φίλος Αντώνης Ρέμος με τον οποίο θα συνεργαστεί φέτος το χειμώνα! Ο Στέλιος σχολίασε πως η συνεργασία αυτή θα είναι κάτι πολύ καλό καθώς του αρέσει και τον εκτιμάει και ως καλλιτέχνη. Μαζί τους στο Αθηνών Αρένα θα είναι και η Ελένη Φουρέιρα στο Αθηνών Αρένα ενώ η πρεμιέρα τους είναι την επόμενη Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου!

Δείτε βίντεο