Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας που πάλεψε τον καρκίνο και είναι ξανά αντιμέτωπη με την ασθένεια

Η Θεανώ είχε κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο μετά από μια κρίση επιληψίας.

 Οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι πάσχει από καρκίνο στο συκώτι. Ξεκίνησε τις θεραπείες και παρόλο που αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες, δεν έχασε την αισιοδοξία της και τελικά τα κατάφερε…

«Προτιμώ να μη λέω τη λέξη καρκίνος, μόνο ότι είμαι άρρωστη. Σαν «Θεανώ» δεν ήθελα να την λέω αυτή τη λέξη. Μου είναι και λίγο δύσκολο να την λέω. Με βοήθησαν πολύ οι φίλοι μου. Δεν κρύβω ότι είχα πάθει κατάθλιψη και έπαιρνα αντικαταθλιπτικά χάπια», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια στην Τατιάνα και την εκπομπή Μίλα. «Δεν έχω τελειώσει δυστυχώς με τα νοσοκομεία. Κάνω εξετάσεις κάθε 6 μήνες», συμπλήρωσε.

Πριν προλάβει λοιπόν να ξεμπερδέψει με αυτή την ασθένεια, η έρχεται ξανά αντιμέτωπη μαζί της. «Μέσα από αυτές τις εξετάσεις που έκανα πρόσφατα, βρήκαν και μια άλλη σπάνια ασθένεια. Βγάζω όγκους στο δέρμα μου. Έκανα τρεις βιοψίες και δυο χειρουργεία. Πάνω στην ατυχία μου είμαι τυχερή γιατί βγαίνει μόνο στο δέρμα. Έχω εξοικειωθεί πλέον με τα νοσοκομεία. Η αρρώστια αυτή λέγεται σαρκοείδωση», δήλωσε. Και ο αγώνας τςη δεν σταματά εδώ…

Πρόσφατα, οι γιατροί διέγνωσαν στον αδερφό της ότι πάσχει από λευχαιμία. Μέσα από την εκπομπή, πριν λίγες μέρες, έκανε έκκληση για αίμα γιατί η κατάσταση ήταν κρίσημη και ευτυχώς και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια.

Ακόμα, η Θεανώ εξομολογήθηκε πως ως δεν της στοίχισε μόνο όλο αυτό που πέρασε η ίδια, αλλά και ο χαμός της καλύτερης της φίλης, της Γιάννας Χατζημιχάλη. «Αισθάνομαι άσχημα που εγώ προχώρησα και έγινα καλά. Εκείνη δεν τα κατάφερε. Η Γιάννα ήταν από τις πρώτες κοπέλες που γνώρισα όταν ήρθα στην Αθήνα. Όταν αρρώστησε δεν μου το είπε. Το είχε πει στη μητέρα μου. Όταν το έμαθα σοκαρίστηκα», ανέφερε η Θεανώ.

Δείτε το βίντεο