Αποκαλυπτική μαρτυρία για το θρίλερ στη Σαλαμίνα σήμερα στο ΜΙΛΑ!

Δείτε το βίντεο

 Για τρίτη μέρα σήμερα η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ΜΙΛΑ ήταν αφιερωμένη στο θρίλερ που συνέβη στην Σαλαμίνα πριν από δεκατέσσερις μήνες! Ένα θέμα που άγγιξε τους τηλεθεατές και αυτό φαίνεται από τα νούμερα της εκπομπής που οδήγησαν το ΜΙΛΑ στην κορυφή της τηλεθέασης! 

Σήμερα η εκπομπή έφερε στο φως μια μαρτυρία που ίσως δώσει φως στο μυστηρίο, ιδιωκτήτης σκάφους καταγγείλε την κλοπή του σκάφους του, την ημέρα της δολοφονίας του Γιώργου και την εξαφάνιση της φίλης του.

Η δολοφονία του Γιώργου Μπάκα σημειώθηκε πέρυσι το καλοκαίρι. Το ζευγάρι που είχε χωρίσει περίπου έξι μήνες πριν και το μοιραίο βράδυ βρέθηκαν πιθανότατα για να συζητήσουν για την σχέση τους αφού, σύμφωνα με τους γονείς τους, βρίσκονταν σε στάδιο επανασύνδεσης. Ήταν όμως και η τελευταία τους συνάντηση…

Ο 27χρονος βρέθηκε νεκρός, από έναν φίλο του, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, κοντά στην παραλία της Φανερωμένης στην Σαλαμίνα. Έφερε τραύματα στο λαιμό από κυνηγετικό όπλον και το τζάμι του οχήματος ήταν σπασμένο. Ο φίλος του ήταν αυτός που ειδοποίησε και τους γονείς του.

Η αγαπημένη του Νατάσα Απέργη δεν βρέθηκε ποτέ… Κοντά στο αμάξι ωστόσο βρέθηκαν κηλίδες του αίματος της ενώ στο εσωτερικό του οι αστυνομικοί βρήκαν γυναικεία αντικείμενα και ρούχα τα οποία εκτιμάται ότι ανήκουν σε εκείνη.“Από εκείνο το βράδυ ζω με τους εφιάλτες. Πολλές φορές κοιμάμαι την νύχτα και ακούω τη φωνή της να μου ζητάει βοήθεια”, δηλώνει στο Μίλα η μητέρα της αγνοούμενης

“Είδα στο αυτοκίνητο αυτό που δεν θέλω να το ξαναδώ…”, περιγράφει στην κάμερα της εκπομπής ο πατέρας του θύματος

Δείτε βίντεο