Μουδιασμένοι Κατσούλης και Καραβάτου με το επεισόδιο Παπαγιάννη – Παυλίδου

Παπαγιάννης
Η Σοφία Παυλίδου δεν θα πάει στο θέατρο που παίζει με τον Μάνο Παπαγιάννη την Τετάρτη.

Η Σοφία Παυλίδου κατέθεσε μήνυση κατά του Μάνου Παπαγιάννη έπειτα από το περιστατικό που συνέβη στα καμαρίνια του θεάτρου. Όπως ανέφερε η γνωστή ηθοποιός, ο συνάδελφός της την έβριζε με χυδαίες εκφράσεις, την άρπαξε από το λαιμό και την πέταξε πάνω σε μια καρέκλα, με αποτέλεσμα η ίδια να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι συνάδελφοι της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη μίλησαν στην πρωινή εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου για το περιστατικό, ενώ και οι παρουσιαστές μουδιασμένοι αναφέρθηκαν με μετρημένα λόγια στα όσα έχουν συμβεί και γνωρίζουμε.

Μάνος Παπαγιάννης – Σοφία Παυλίδου: Η Βάσια Παναγοπούλου κρατά αποστάσεις…

Ο Κρατερός Κατσούλης απαντώντας σε σχετική ερώτηση, γύρω από το αν συμβαίνουν τέτοιες εντάσεις στα θέατρα είπε: «Νομίζω ότι σε όλους τους χώρους εργασίας υπάρχουν εντάσεις. Το πως τις διαχειρίζεται κανείς προφανώς είναι θέμα χαρακτήρα και προφανώς και θέμα στιγμής. Παντού συμβαίνουν τσακωμοί. Πάρα πολύ σπάνια συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Εγώ ξέρω πολλά πράγματα όπως όλοι μας που δουλεύουν πολλά χρόνια σε αυτό το χώρο, αλλά μπορώ να σου πω ότι έχουμε πάθει ένα σοκ όλοι οι συνάδελφοι χθες μιλώντας στο θέατρο, γιατί είναι δύο άνθρωποι που γνωρίζουμε καλά, και την Σοφία και τον Μάνο. Οπότε αυτή η είδηση ήρθε λίγο σαν ένα τούβλο που σου ήρθε στο κεφάλι.

Παπαγιάννης – Παυλίδου: «Βρήκα τη Σοφία στο πάτωμα»!

Προσπαθείς να καταλάβεις τι έχει συμβεί, πως έχει συμβεί. Τα πράγματα εδώ φαίνεται να είναι λίγο πιο ξεκάθαρα με την έννοια ότι υπάρχουν δύο άτομα, η Κόνι Μεταξά και ο Σωτήρης Καλυβάτσης που ήταν παρόντες και έχουν δει πράγματα. Είναι λυπηρό όπως και να έχει όλο αυτό το πράγμα που έγινε. Προφανώς και δεν δικαιολογείται η βιαιοπραγία, είτε λεκτική, πόσο μάλλον η σωματική και δεν θα εξετάσουμε τώρα το λόγο. Για τον Μάνο δεν έχω ξανακούσει κάτι. Για αυτό πέσαμε από τα σύννεφα όλοι.»

Η Κατερίνα Καραβάτου από τη δική της πλευρά θέλησε να μην πουν περισσότερα για την υπόθεση, από τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει εκφραστεί και η άποψη του Μάνου Παπαγιάννη.

Μάνος Παπαγιάννης: Κανονικά στο θέατρο με την Αγγελική Δαλιάνη

Ενώ μεταφέροντας τα όσα είπαν με τον δικηγόρο της Σοφίας Παυλίδου, η Κατερίνα Καραβάτου επισήμανε πως την Τετάρτη η ηθοποιός δεν θα πάει στο θέατρο, θεωρώντας πως είναι ένα μη ασφαλές περιβάλλον:

«Θέλω επειδή αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε μέσα από ένα κανάλι για ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που αφορά δύο ανθρώπους που είναι πάρα πολύ γνωστοί, θέλω να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Καταρχήν θα πω ότι όλα αυτά τα πράγματα είναι θέμα δικαιοσύνης. Το άλλο που θέλω να σας πω επειδή ακούγεται το τι έχει γίνει σύμφωνα με τα λεγόμενα της Σοφίας, εμείς έχουμε προσπαθήσει να μιλήσουμε με τον Μάνο, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πάντα σωστό να υπάρχουν και οι δύο απόψεις. Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν έχει απαντήσει. Εμείς είμαστε εδώ οποιαδήποτε στιγμή θελήσει για να ακούσουμε και τη δική του άποψη των γεγονότων. Το αναφέρω αυτό γιατί επικοινωνήσαμε με τον δικηγόρο της Σοφίας ο οποίος μας είπε, σε σχέση με αυτά που λέει η κυρία Παναγοπούλου για παράδειγμα ότι την περιμένει την Τετάρτη να πάει… Τετάρτη η Σοφία δεν θα πάει».

Παυλίδου κατά Παπαγιάννη: «Με άρπαξε από το λαιμό, μου έλεγε “θα σου γαμ…ω ότι έχεις και δεν έχεις”»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το περιστατικό Παπαγιάννη – Παυλίδου