Μάνος Παπαγιάννης: Ο παράγοντας της Δαλιάνη στην υπόθεση και η απάντηση στα σχόλια του Φερεντίνου

Μάνος Παπαγιάννης

Το σχόλιο που έκανε ο Μάνος Παπαγιάννης σχετικά με τη Σοφία Παυλίδου και την Αγγελική Δαλιάνη και η απάντηση για τον Φερεντίνο.

Στην χειμαρρώδη συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά, ο Μάνος Παπαγιάννης ανέφερε μεταξύ άλλων και τον παράγοντα της συζύγου του Αγγελικής Δαλιάνη και την αντικατάσταση που έκανε στην Σοφία Παυλίδου.

«Η κυρία Παυλίδου μάζεψε τα πράγματα της μετά το περιστατικό. Πριν πάει στο νοσοκομείο πήρε άδεια και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και η κυρία Βάσια Παναγοπούλου. Όλα αυτά είναι ενδεικτικά του τι συμβαίνει. Ο λόγος είναι δικό της θέμα. Μπορεί να θίχτηκε ο εγωισμός της. Μπορώ να φανταστώ πολλά. Ακόμα και το θέμα της Αγγελικής μπορώ να φανταστώ; Το ότι ήρθε η Αγγελική (Δαλιάνη) να κάνει την αντικατάσταση για αυτή τη μέρα. Γιατί η καταγγελία έγινε την άλλη μέρα το απόγευμα.

[dfp_ads id=236982]
Η ανάρτηση του Χρήστου Φερεντίνου για τον Μάνο Παπαγιάννη που κατέβηκε σε 4 λεπτά!

«Και να πω και κάτι άλλο, για τον κύριο Φερεντίνο… Δικαίως αντιδρά έτσι, το σέβομαι απόλυτα. Δεν γνωρίζει ο ίδιος τι έγινε. Ήταν ζευγάρι και δικαίως αντιδρά έτσι. Εννοείται θα υποστηρίξει τη γυναίκα του. Άκουσε βέβαια τη μία μεριά. Ελπίζω να μαλακώσει λίγο μετά από αυτή την παρέμβαση μου.»

Οργισμένος ο Χρήστος Φερεντίνος με τον Μάνο Παπαγιάννη: «Έφυγε σαν ποντικός»!

Διαβάστε όλα τα νέα για την υπόθεση Παπαγιάννη – Παυλίδου