Μαίρη Αργυριάδου: «Να απαντήσω στον Γιώργο Αγγελόπουλο γιατί είμαι δημοσιογράφος κι εγώ»

Γιώργος Αγγελόπουλος

"Θέλω να τα πω στον Γιώργο Αγγελόπουλο, που μου είναι πολύ συμπαθής αλλά λίγο κάπως με στεναχώρησε, γιατί είμαι κι εγώ δημοσιογράφος" ανέφερε η Μαίρη Αργυριάδου στον αέρα του Breakfast.

Τις δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλο στην εκπομπή Night Out σχολίασε η παρέα του Breakfast@Star. Η Μαίρη Αργυριάδου παρουσίασε απόσπασμα από τη συνέντευξη του πρώην νικητή του Survivor στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και θέλησε να κάνει τη δική της τοποθέτηση.

«Ένας δημοσιογράφος μία φωτογραφία να την ερμηνεύσει ως συνεργασία, ως φιλία, ως γάμο, ως σχέση. Γράφονται διάφορα πράγματα. Για ποιον λόγο να υποχρεωθώ να απαντήσω μπροστά σε μία κάμερα;», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο late-night show του MEGA το βράδυ της Πέμπτης 23/2.

«Θέλω να τα πω στον Γιώργο Αγγελόπουλο, που μου είναι πολύ συμπαθής αλλά λίγο κάπως με στεναχώρησε, γιατί είμαι δημοσιογράφος. Θα απαντήσω», ανέφερε αρχικά η Μαίρη Αργυριάδου.

«Πρώτον, Γιώργο μου, ασχοληθήκαμε όλοι εμείς με τη σχέση σου από χαρά, γιατί είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε στο προσωπικό σου Instagram να ανεβάζεις μία κοπέλα. Οπότε, χαρούμενα ασχοληθήκαμε και είπαμε: να τος ο Γιώργος, έχει κοπέλα. Είναι η πρώτη φορά, γι’ αυτό», συνέχισε η δημοσιογράφος.

«Αν δηλαδή μας είχες συνηθίσει στο να ανεβάζεις τις φίλες σου, να πίνετε το τσάι σας και να κάνετε τις βόλτες σας, δεν θα μας φαινόταν περίεργο. Και δεύτερον, μένω λίγο στη λέξη «αποδέχθηκα». Αποδέχθηκε τα συναισθήματά του, αυτό καταλαβαίνω», τόνισε η Μαίρη Αργυριάδου αμέσως μετά.

«Πιστεύω ότι αν τα τηλεοπτικά πρόσωπα είναι μετοχές, είναι υπερεκτιμημένη τηλεοπτική μετοχή ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Δεν έχει κάνει κάτι τρομερό τηλεοπτικά, εκτός από τη διαχείριση της προσωπικότητάς του», σχολίασε από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Μίχος.

«Φέρτε μου το κουτάλι να πάρω την τοξίνη από τη γλώσσα του Μίχου και σήμερα», είπε χαριτολογώντας η Μαίρη Αργυριάδου και συνέχισε στη θεματολογία της στήλης της.