Κώστας Τσουρός για Λιάγκα – Ουγγαρέζο: «Είπε και κάποιες χοντράδες ο Γιώργος»

Κώστας Τσούρος

"Δεν είναι χθεσινή κόντρα τους. Μετράει μήνες, χρόνια" υπογράμμισε ο Κώστας Τσουρός.

Την «κόντρα» ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, που ήρθε αυτή την εβδομάδα στην επιφάνεια, σχολίασε ο Κώστας Τσουρός με την νέα τηλεοπτική του παρέα στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, ο παρουσιαστής του «Ακόμα δεν είδες τίποτα» εστίασε στα λάθη του ενός αλλά και τα λάθη του άλλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν θέλω να πάρω τη θέση κάποιοι αλλά και ο ένας έχει δίκιο και ο άλλος έχει δίκιο. Δηλαδή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει μια στήλη όπου γράφει τηλεοπτικά. Από τη στιγμή που συνέβη αυτό που συνέβη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με την περίφημη γιαγιά, που συζητήθηκε παντού, δεν θα μπορούσε ο Δημήτρης να μην πει την άποψη του από την στιγμή που γράφει μια στήλη και σχολιάζει τα τηλεοπτικά».

«Από την άλλη όμως καταλαβαίνω ότι ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να δυσαρεστείται από τη στάση του Δημήτρη γιατί και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν κολλητός με τον Γιώργο Λιάγκα. Έχουν κάνει μαζί διακοπές, του κρατούσε τα παιδιά, είχαν κάνει πράγματα μαζί και δεν περιμένεις από έναν άνθρωπο τέτοιο να καταφέρεται εναντίον σου. Αλλά είπε και λίγο χοντράδες ο Γιώργος γιατί είπε: «εγώ τον ανέδειξα τον Δημήτρη», «αν δεν υπήρχα εγώ, ο Δημήτρης τι θα έκανε;» επί της ουσίας και τα λοιπά».

«Είναι λίγο δούναι και λαβείν οι σχέσεις, παιδιά. Και ο ένας δίνει και ο άλλος παίρνει και έτσι γίνεται. Εν πάσει περιπτώσει, καταλαβαίνω ότι ο Γιώργος στεναχωριέται από έναν συνεργάτη του και ο Δημήτρης από την άλλη έπρεπε να γράψει τη δουλειά του. Θα δούμε στη συνέχεια πως θα συνεχιστεί αυτό γιατί, ούτως ή άλλως, η κόντρα τους δεν είναι χθεσινή. Μετράει μήνες, χρόνια» πρόσθεσε, ακόμα, ο Κώστας Τσουρός στον αέρα της πρεμιέρας της νέας του εκπομπής στο Μεγάλο Κανάλι με την Νόνη Δούνια να υπογραμμίζει τα εξής.

«Προσωπικά πιστεύω ότι έχεις την επιλογή να μην απαντήσεις καθόλου και να μην συνεχίσεις κάτι τέτοιο. Από την άλλη, δεν μπορείς να απαξιώνεις κάποιον με τον οποίο έχεις συνεργαστεί που σημαίνει ότι τον έχεις πρωτίστως επιλέξει. Άρα δεν είναι ωραίο να τον απαξιώνεις γιατί είναι σαν να απαξιώνεις την δική σου επιλογή».