Η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε για τη σύγκριση με την Σίσσυ Χρηστίδου και το χαμό που ακολούθησε!

Κατερίνα Ζαρίφη

Η Κατερίνα Ζαρίφη έβαλε τους πάντες στη θέση τους χωρίς καν να απευθυνθεί σε κάποιον συγκεκριμένα...

Η Κατερίνα Ζαρίφη δεν συνηθίζει να μπλέξει σε δημόσιες κόντρες και η ίδια δεν συμμετείχε στο προηγούμενο διάστημα σε όλο αυτό που προέκυψε, παρόλο που είχε χρησιμοποιηθεί και το δικό της όνομα. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την παρέα» και ανάμεσα σε άλλα απάντησε σχετικά με το περιστατικό της σύγκρισης της Σίσσυς Χρηστίδου με εκείνη και όσα ακολούθησαν.

«Καταρχάς, νούμερο ένα, από τα καλύτερα κοπλιμέντα που έχω ακούσει είναι αυτό, το Μαρία Ναυπλιώτου και το Ελένη Βιτάλη. Δεν ακουμπάω σε καμία από τις τρεις, αλλά δεν πειράζει. Εγώ τα άκουσα; Δεν είχα πληρώσει;

Είδες ότι επέλεξα να το κρατήσω αποσιωπημένο. Δεν απαντάω κάτι σε κανέναν γιατί δεν ρωτήθηκα κάτι. Το φαινόμενο όμως, όπως ξέρεις εμείς προσπαθήσαμε να το καταστηλιτεύσουμε χρόνια τώρα. Τηλεοπτικό bullying όπως εμείς οι δύο, σπάνια έχουν δεχτεί άνθρωποι. To bullying έχει διάφορες εκφάνσεις, τα κιλά σου, το ύψος σου, αν πρέπει να είσαι αστείος, γκόμενος…. Θεωρώ ότι το να ποινικοποιείς το γούστο του κόσμου είναι πρόστυχο. Θες να μου πεις ότι αν ο απέναντι γουστάρει τη Ζαρίφη, τί; Επειδή να σου πω είδα ελάχιστο από το βίντεο γιατί μου ανάψαν τα γλομπάκια, οπότε λέω όχι, πραγματικά δεν έχω να απαντήσω κάτι στα παιδιά. Λυπάμαι βαθιά γιατί είναι φίλοι μου τα παιδιά, τα ξέρω χρόνια.

Ξέρεις ότι σαν άνθρωποι μπορούμε να ξεχωρίσουμε το χιούμορ από το ατυχές χιούμορ. Το να βγεις και να μου πεις ότι δεν μου βγήκε το αστείο, όπως δεν μας έχει βγει και εμάς άπειρες φορές, να μου το πεις, να μου υποστηρίζεις όμως ότι αυτό που έκανες είναι αστείο… όχι! Δεν το δέχομαι. Επίσης αισθάνομαι όμορφη αυτή την εποχή και πάντα αισθανόμουν. Γενικά θέλω όλος ο κόσμος να μην μασάει σε σχέση με το σχήμα του. Τα σχήματα είναι για να αλλάζουν, τα μεταλλάσσουν, οι ενέργειες μένουν. Έξω στην τοξικότητα. Δεν την αντέχω πια την τοξικότητα. Πραγματικά δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο φαινόμενο, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά στην Ελλάδα… ας σκεφτούμε λίγο την αμερικανική τηλεόραση. Έχεις δικαίωμα να είσαι παρουσιάστρια με κιλά; Έχεις δικαίωμα να έχεις σεξουαλική επιλογή διαφορετική; Να είσαι κοντός; Να είσαι διαφορετικού χρώματος; Α! Τι μου λες; Μπορείς ε; Αν λοιπόν θέλουμε τη μητρόπολη της τηλεόρασης να γεννηθεί εδώ στην Ελλάδα και να είναι παρέα μας, λίγο δεν πρέπει κι εμείς να πάμε προς τη μητρόπολη;», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!