Σκληρή κριτική στο Happy Day από το Πρωινό: «Είναι θλιβερό! Άκρως ρατσιστικά σχόλια»!

Σίσσυ Χρηστίδου

"Tι είναι αυτό που ακούστηκε στην ελληνική τηλεόραση; Με δουλεύετε τώρα";

Κάποια σχόλια που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day σχετικά με την εμφάνιση της Σίσσυς Χρηστίδου, φαίνεται πως εκνεύρισαν τον Παύλο Σταματόπουλο, ο οποίος αντέδρασε με ένα κείμενο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, με τη σειρά του, έδωσε τη δική του απάντηση στον Παύλο Σταματόπουλο…

Το θέμα έφτασε στο τραπέζι του Πρωινό και όταν έπαιξε το σχετικό απόσπασμα από το Happy Day, προκλήθηκαν αντιδράσεις. Ο Άρης Καβατζίκης είπε φανερά εκνευρισμένος: «Είναι θλιβερό! Στην τηλεόραση δεν βγαίνουν κορίτσια που δεν έχουν τη σιλουέτα της Ζιζέλ; Άκρως ρατσιστικά σχόλια! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξέρει την εκτίμηση που έχω προς το πρόσωπό της, αλλά η απάντηση της ¨Σισσάκι είσαι μια χαρά» δεν μου άρεσε. Περίμενα να υπερθεματίσει. Λυπάμαι που το λέω. «Όποιος κόβει το τσιγάρο μοιάζει στη Ζαρίφη;», τι είναι αυτό που ακούστηκε στην ελληνική τηλεόραση; Με δουλεύετε τώρα»;

Σε παρόμοιο μήκος κύματος και η Αφροδίτη Γραμμέλη, τόνισε τα εξής: «Εγώ θεωρώ ότι μάλλον το αστείο ξέφυγε. Είμαστε κανονικές γυναίκες, είτε έχουμε 5 κιλά παραπάνω, είτε μας αρέσει να τρώμε ή να μην τρώμε, δεν είναι αντικείμενο σχολιασμού στην ελληνική τηλεόραση. Τέλος»!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…