Γκάφα στον αέρα του Happy Day! Δεν φαντάζεστε ποια νόμιζαν πως θα βρίσκεται στην επιτροπή του YFSF!

Happy Day
Ένα τόσο δα γραμματάκι κάνει τόση διαφορά! Ιδιαιτέρως όταν ο ήχος είναι χαμηλά...

Εδώ και μέρες είχε αποκαλυφθεί μέσα από την εκπομπή ΣΟΥΚΟΥ πως η Έλλη Κοκκίνου θα είναι στην κριτική επιτροπή του YFSF μαζί με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ενώ αναζητούν ακόμα το 4ο μέλος. Ο Σταμάτης Φασουλής ρωτήθηκε για τη συνεργασία μαζί τους στο βίντεο που προβλήθηκε στο Happy Day, ωστόσο κανείς από τους παρουσιαστές δεν άκουσε σωστά και ξεκίνησαν να μιλούν για την ηθοποιό Ελένη Κοκκίδου, αντί για την Έλλη Κοκκίνου, κάνοντας μάλιστα και εικασίες για το ρόλο που θα έχει…

«Άρα να ξεκαθαρίσουμε ότι στο YFSF η νέα κριτική επιτροπή απαρτίζεται από την κυρία Κοκκίδου, την αγαπημένη ηθοποιό από τη Μουρμούρα, που είναι στο ζευγάρι των πιο μεγάλων σε ηλικία, που είναι ένας διαφορετικός ρόλος για την κυρία Κοκκίδου. Τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον κύριο Φασουλή ο οποίος δεν ήξερε για τους άλλους αλλά είχε πει ναι» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Επειδή είναι και λίγο αυστηρή η κυρία Κοκκίδου, μπορεί να έχει και το ρόλο της πιο αυστηρής στην κριτική επιτροπή» συνέχισε η Ελένη Τσολάκη και έπειτα η Σταματίνα Τσιμτσιλή «κάρφωσε» την ηθοποιό του Alpha:

«Δεν θα ξεχάσω που την είχαμε εδώ καλεσμένη και είχε μείνει λίγος χρόνος για να πει τα θεατρικά της και με κοίταξε με ένα ύφος… Πραγματικά φοβήθηκα. Σκέψου να ήμουν απέναντι ως συμμετέχουσα στο YFSF».

Φυσικά όπως έχει και η ίδια η Έλλη Κοκκίνου επιβεβαιώσει, εκείνη θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή και η παρέα του Happy Day κατάλαβε το λάθος βλέποντας ξανά το βίντεο…