Your Face Sounds Familiar: Η Έλλη Κοκκίνου το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής!

Έλλη Κοκκίνου

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έδωσε τα χέρια με τον ΑΝΤ1 για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar!

[dfp_ads id=236982]

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει στη συχνότητα του ΑΝΤ1 με ανανεωμένη επιτροπή και την Μαρία Μπεκατώρου στην παρουσίαση, όπως  όπως σας είχαμε πρώτοι πληροφορήσει από το zappIT. Οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να συνεχίσουν έχοντας στην επιτροπή τον Σταμάτη Φασουλή που είχε ξεχωρίσει με τις εμπεριστατωμένες του κριτικές, αλλά και τις απίθανες ιστορίες του, ενώ και ο Φώτης Σεργουλόπουλος που λείπει φέτος από την τηλεόραση, επιβεβαίωσε πως έχει κλείσει για να βρίσκεται στην επιτροπή του YFSF.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το YFSF!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «μπουμπούνισε» και το τρίτο όνομα το πρωί του Σαββάτου στο ΣΟΥΚΟΥ. Η λαμπερή Έλλη Κοκκίνου έδωσε τα χέρια με τον ΑΝΤ1 και θα καθίσει στην τρίτη θέση της κριτικής επιτροπής του show των μεταμφιέσεων, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο και το τραγουδιστικό κομμάτι του show. Όσο για το 4ο πρόσωπο που θα συμπληρώσει το καρέ, το μόνο που αποκαλύφθηκε είναι πως πρόκειται για ένα όνομα πολύ δυνατό….