Έλλη Κοκκίνου: Ο λόγος για τον οποίο θα την δούμε στο YFSF αντί για το X Factor!

Έλλη Κοκκίνου

Τι λέει η τραγουδίστρια για το ρόλο του κριτή, τον οποίο θα αναλάβει για ακόμα μια φορά.

Η Έλλη Κοκκίνου θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar μαζί με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Φώτη Σεργουλόπουλο και μίλησε στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» για την επιστροφή της στο ρόλο του κριτή.

[dfp_ads id=236982]
Your Face Sounds Familiar: Η Έλλη Κοκκίνου το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής!

«Κριτική επιτροπή λέγεται. Δεν θεωρώ ότι είναι κριτική. Απ’ ότι έχω δει και στα προηγούμενα χρόνια είναι μια πολύ δύσκολη διαδικασία στο να μεταμορφωθούν στον κάθε χαρακτήρα κάθε φορά, όμως είναι πολύ ευχάριστο. Και δεν έρχονται εκεί να αποδείξουν αν είναι καλοί ή όχι. Απλά τι αποτέλεσμα θα έχει κάθε τους προσπάθεια. Νομίζω ότι και εκείνοι το βλέπουν σαν παιχνίδι. Δεν διακυβεύεται δηλαδή η πορεία τους από το αποτέλεσμα. Άρα το βλέπουμε σαν ένα ωραίο show, σαν ένα παιχνίδι που μαθαίνουμε πάρα πολλά πράγματα μέσα από αυτό και για τους ίδιους τους τους εαυτούς, γιατί κάνουν πράγματα που ούτε και οι ίδιοι δεν θα πίστευαν ότι θα μπορούσαν» ανέφερε η Έλλη Κοκκίνου και υποσχέθηκε πως θα είναι επιεικής.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε ακόμα στο X Factor του ΣΚΑΪ και τις συζητήσεις που είχαν γίνει με το κανάλι και δεν οδήγησαν σε συμφωνία:

«Συζητούσαμε για το X Factor, αλλά τελικά δεν μπορούσε να γίνει κι έτσι αφού έγινε πρόταση και από τον ΑΝΤ1. Στο X Factor ήμασταν σε πάρα πολύ καλό δρόμο, απλά κάτι προέκυψε και δεν γινόταν. Μια χαρά είμαστε.»