Χρήστος Δάντης – Κόλαφος: «Δεν αφορά κανέναν το ρεπερτόριό τους, μένουν δυσαρεστημένοι επειδή τέλειωσε όλο αυτό που έχουν ζήσει»!

Χρήστος Δάντης

¨"Αν οι συγκεκριμένοι που με "θαυμάζουν" τουλάχιστον μου μιλούσαν την εποχή που διέπρεπαν θα είχα μια απόδειξη να πω ότι κάτι λένε βάσιμο.

Ο Χρήστος Δάντης απαντά στο Καλοκαίρι Μαζί και την Άννα Ζηρδέλη στους συναδέλφους του που έκριναν αρνητικά το νέο του τραγούδι. Η δήλωσή του θα συζητηθεί:

Χρήστος Δάντης: Η σπόντα στη Βόσσου και η αντίδραση της κόρης της που τον «καίει»!

«Υπάρχουν άνθρωποι κακόβουλοι του χώρου που ασχολούνται με όλους. Αναρτούνται posts και τεράστια κείμενα στο facebook, νομίζοντας ότι κάποιος τους ρώτησε ή θεωρώντας ότι πρέπει να τοποθετηθούν. Απευθύνομαι σε όλους αυτούς που έκαναν posts. Οι άνθρωποι αυτοί είναι άνθρωποι που δεν αφορούν κανέναν πλέον, δεν αφορά κανέναν το ρεπερτόριό τους και καλύτερα να κοιτάξουν να κάνουν κάτι από το να μένουν δυσαρεστημένοι επειδή τέλειωσε όλο αυτό το πράγμα που έχουν ζήσει. Ρίχνοντας χολή σε έναν άνθρωπο τον οποίο «θαυμάζουν» -αν οι συγκεκριμένοι που με «θαυμάζουν» τουλάχιστον μου μιλούσαν την εποχή που διέπρεπαν θα είχα μια απόδειξη να πω ότι κάτι λένε βάσιμο. Φυσικά θέλω να εξαιρέσω την Sunny Μπαλντζή. Ρε συ, μη βγάζεις τόσο χολή επειδή δεν απασχολείς τον κόσμο πια. Κάνε κάτι να τον απασχολήσεις».

Άλλη μια δήλωση του τραγουδιστή που θα συζητηθεί είναι και η εξής: «Δεν θα έγραφα τραγούδι στον Σάκη Ρουβά γιατί η καριέρα του και το ρπερτόριό του δεν είναι κάτι προσφιλές σε μένα».

Ο Χρήστος Δάντης απαντά πρώτη φορά σε όσους κρίνουν το νέο του τραγούδι!