Ο Χρήστος Δάντης απαντά πρώτη φορά σε όσους κρίνουν το νέο του τραγούδι!

Χρήστος Δάντης

Τι λέει ο γνωστός τραγουδιστής για τον τρόπο που αντέδρασαν συνάδελφοι του;

Ο Χρήστος Δάντης έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο της τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα του με το νέο του τραγούδι. Συνάδελφοί του καλλιτέχνες, αλλά και οι χρήστες του διαδικτύου, έχουν αντιδράσει αρνητικά κάνοντας λόγο για ένα τραγούδι με σεξιστικά μηνύματα. Ο τίτλος του… «Κ@ρι@λα σε μισώ».

[dfp_ads id=236982]

«Αγαπημένε μου Χρήστο δεν τίθεται θέμα συντηρητισμού…ίσα ίσα το βρίσκω κλισέ κ ανέμπνευστο. Δεν είναι ούτε η σκληρότητα της λέξης «καριόλα» που ίσως θα ήταν ιδανική κάτω από ειδικές συνθήκες … (έμπνευση το λένε) . Η εικόνα του κλιπ θλιβερή, μουσικά ασχολίαστο…. Δεν θέλω να σε πληγώσω γιατί σε αγαπώ. Θέλω να επιστρέψεις…. Να φορέσεις έστω ένα «παλιό παλτό» στην αντιαισθητική γύμνια…. Δεν το αξίζεις αυτό. Ούτε και ο κόσμος που σε αγάπησε. Μην μετρήσεις τα views σε παρακαλώ επειδή θα είναι μόνο από περιέργεια. Θα σε περιμένω μαζί με τις τελευταίες ρομαντικές…. κ@ρι@λες» έγραψε η Σάννυ Μπαλτζή.

«Πόσο θλίβομαι όταν βλέπω καλλιτέχνες που αγαπώ και σπουδαίες φωνές σαν αυτή του Χρήστου να καταντάνε έτσι. Ντροπή πια δεν είναι αυτή η Ελλάδα, όχι, ντροπή», ανέφερε η Σοφία Βόσσου.

«Με απογοήτευσες τόσο πολύ….. μετά από τέτοια καριέρα, τέτοιο ρεπερτόριο, γιατί να ακολουθήσεις κι εσύ την κατρακύλα της εποχής;»

«Έλα Χρήστο άλλαξε το! Από «καρι@λα σε μισώ» κάνε το «μωρό μου σε μισώ»! Τώρα ο ντόρος έγινε, ζήτα κι ένα συγνώμη από όλες τις γυναίκες που σήμερα γιορτάζουν γιατί είναι η προορίζονται να είναι μάνες και το έσωσες!» έγραψε η Άντζυ Σαμίου.

Ο Χρήστος Δάντης έδωσε τις απαντήσεις του και τηλεοπτικά μέσα από το κυπριακό TV One…

«Δεν έχω να πω κάτι για το τραγούδι. Αργότερα, ο χρόνος θα δείξει. Μου αρέσει να βρίσκομαι στο ρεύμα και στα δρώμενα της εποχής. Καθώς ορίζουν τα δρώμενα, γίνονται και γράφονται και τα τραγούδια. τα τραγούδια μπορεί να σημαίνουν από αυτό που λένε μέχρι πολλά άλλα. Όποιος έχει νου καταλαβαίνει. Όποιος δεν έχει νου, όταν του δείχνεις το φεγγάρι κοιτάζει το δάχτυλο.»

… αλλά και ραδιοφωνικά μέσα από την εκπομπή του Λάμπρου Κωνσταντάρα, «Ο Λαμπρούκος Μπαλαντέρ»:

«Δεν θεωρώ ότι είναι καθόλου σεξιστικό. Δεν είναι σεξιστικό και για ποιο λόγο να είναι; Θεωρώ φασισμό, τον οποιοδήποτε βγαίνει και κράζει και λέει απαγορεύεται ο Χρήστος Δάντης να τραγουδάει τέτοια τραγούδια. Ποιος μου το απαγορεύει και γιατί; Οι άνθρωποι που κράζουν είναι οι ενοχικοί. Οι επώνυμοι άνθρωποι που βγήκαν και τοοποθετήθηκαν για αυτό, είναι άνθρωποι που έχουν ενοχές και πράγματα που τους βαραίνουν για το παρελθόν τους και τους καταλαβαίνω και τους ασπάζομαι και τους αγαπάω το ίδιο. Δεν θα αλλάξει η αγάπη μου προς αυτούς επειδή τοποθετήθηκαν κατά μου. Δεν μπορεί να με μειώσει κάτι. Δεν μπορεί κανείς να αναιρέσει αυτό το πράγμα που κάνω, ούτε εγώ καν, όσο κι αν προσπαθήσω», σχολίασε ο καλλιτέχνης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!