Χρήστος Δάντης: Η σπόντα στη Βόσσου και η αντίδραση της κόρης της που τον «καίει»!

Χρήστος Δάντης

Ο Χρήστος Δάντης με αφορμή τον ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το τραγούδι του «απάντησε» με πλάγιο τρόπο στα σχόλια της Σοφίας Βόσσου.

Ο Χρήστος Δάντης βρήκε την ευκαιρία μέσα από το κυπριακό show DanSing να αφήσει το δηκτικό του σχόλιο για την Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια ήταν ανάμεσα στους συναδέλφους του που κατέκριναν το νέο του τραγούδι «K@ριολ@ σε μισώ» για την ποιότητα του.

«Καταρχάς θα ξεκινήσω από το ότι και το φαλτσέτο σου και το σόλο που έκανες ήταν καλύτερα από τις Βόσσου», σχολίασε ο Χρήστος Δάντης για την ερμηνεία του Κύπριου ηθοποιού Αντρέα Αθανασίου στην «Άνοιξη».

Δείτε εδώ τα σχόλια των συναδέλφων του για το νέο του τραγούδι και την απάντηση που είχε δώσει εκείνος!

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου αντέδρασε σε αυτό του το σχόλιο και έδωσε την απάντηση της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, γράφοντας:

[dfp_ads id=236982]

«Κύριε Δάντη εαν θέλουμε να μιλήσουμε μουσικά η Σοφία Βόσσου ΔΕΝ κάνει φαλτσέτο (είναι άκυρος ο όρος που χρησιμοποιήθηκε απο εσάς για γυναικεία φωνή).
Το παρακάμπτω και πάω παρακάτω …
Ευτυχώς που θεωρείτε πως ο κύριος που διαγωνίζεται ( που δεν είναι τραγουδιστής ) είναι καλύτερος απο εκείνη φωνητικά γιατί έτσι κι αλλιώς το μουσικό σας γούστο αμφισβητείται έντονα αυτή την περίοδο !!
Καλή συνέχεια …

#Christos_Dantis #Christosdantis #Toakousamekaiauto»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!