Άρης Καβατζίκης κατά Νεφέλης Ορφανού: «Πώς ακούγονται αυτά τα πράγματα το 2023;»

Άρης Καβατζίκης

«Κανείς από εμάς δεν είναι δυνατόν να συμφωνεί με κάτι τέτοιο», λέει ο Άρης Καβατζίκης.

Τα όσα είπε η Νεφέλη Ορφανού στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» σχετικά με το metoo και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις σχολίασαν σήμερα στο Πάμε Δανάη. Ο Άρης Καβατζίκης, μάλιστα, ήταν αυτός που στάθηκε περισσότερο στο θέμα και εξέφρασε την άποψή του.

Νεφέλη Ορφανού: «Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική»

«Κανείς από εμάς δεν είναι δυνατόν να συμφωνεί με κάτι τέτοιο. Πώς να ακούγονται αυτά τα πράγματα το 2023; Μήπως το μυαλό της έχει κάποιο στεγανό θρησκευτικό, πατροπαράδοτο, ότι είμαστε εδώ σε αυτή την πλάση για να αφήσουμε απογόνους και τα εξηγεί όλα μέσα από αυτό το πρίσμα; Μένω έκπληκτος από αυτό που ακούω.

Μήπως είναι κολλημένη σε μια θρησκευτική αντίληψη; Έτσι όπως το βλέπεις γραμμένο λες “τι λέει τώρα η γυναίκα;”, αυτό δεν είπαμε όλοι μας; Αλλα προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε το αδικαιολόγητο. Δεν φαντάζομαι ότι υπάρχουν καλλιτέχνες που μπορεί να πουν τέτοια πράγματα», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

Ελεονώρα Μελέτη κατά Νεφέλης Ορφανού: «Οι πεποιθήσεις της ανήκουν στο Μεσαίωνα»

Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: «Είναι αυτομαστίγωμα. Να λέει μια γυναίκα πως είναι παραβατική επειδή δεν έχει κάνει παιδιά. Έχει κάνει τόσα άλλα ωραία πράγματα και είναι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Αλλά ίσως επειδή έχει μεγαλώσει σε άλλα χρόνια, να υπήρχαν αντιλήψεις βαθιά ριζωμένες μέσα της που δεν μπορούν εύκολα να αλλάξουν».

Η Δέσποινα Καμπούρη είπε από την πλευρά της: «Μάλλον είμαι κι εγώ παραβατική, που αφήνω τα παιδιά μου στη μαμά μου. Με σοκάρουν αυτές οι απόψεις».