Νεφέλη Ορφανού: «Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική»

Νεφέλη Ορφανού

«Κι εγώ που δεν έχω κάνει παιδιά, είμαι παραβατική. Η γυναίκα δεν μπορεί να έχει και καριέρα και παιδί», είπε η Νεφέλη Ορφανού.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε η Νεφέλη Ορφανού. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, το κίνημα metoo στην Ελλάδα, τον Στέφανο Κασσελάκη και την ομοφυλοφιλία.

«Δεν δέχθηκα ποτέ ενοχλητική σεξουαλική παρενόχληση, παρότι ήμουν και όμορφη. Αν θες μπορείς να διαχειριστείς μια σεξουαλική παρενόχληση. Τα θεωρώ αστεία αυτά που λέγονται, τι σημαίνει σεξουαλική παρενόχληση; Έχω υποστεί σεξουαλική παρενόχληση, πήρα την καρέκλα και τον χτύπησα. Ποτέ δεν δέχθηκα παρενόχληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη, παρότι ήμουν όμορφη. Ο Φιλιππίδης είναι πολύ καλός άνθρωπος», είπε αρχικά η Νεφέλη Ορφανού.

Η Νεφέλη Ορφανού είπε στη συνέχεια: «Δεν φταίει ο κύριος Κασσελάκης, η ομοφυλοφιλία θεωρείται πολύη στρέιτ πλέον. Εγώ δεν το πιστεύω αυτό. Η τάση να είναι ο άντρας με τη γυναίκα είναι θέμα τεκνοποίησης. Η ομοφυλοφιλία είναι παραβατική. Κι εγώ που δεν έχω κάνει παιδιά, είμαι παραβατική. Η γυναίκα δεν μπορεί να έχει και καριέρα και παιδί. Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω έρωτα με μια φίλη μου».

Κλείνοντας, η Νεφέλη Ορφανού ανέφερε: «Ένα παιδί πρέπει να έχει πατέρα και μητέρα, μια κανονική οικογένεια».